Turvallisuus ja innovaatiot
Intelli-Lux® LED Pixel -valot
Uudessa Opel Astra Electricissä on uusimmat Intelli-Lux® LED Pixel -valot. Tämä järjestelmä on harppaus eteenpäin ajovalotekniikassa ja askel eteenpäin aiemmista IntelliLux-sukupolvista. Se parantaa näkyvyyttä radikaalisti 168 yksilöllisesti mukautuvalla LED-segmentillä, jotka tarjoavat pysyvät häikäisemättömät kaukovalot, jotka säätyvät automaattisesti niin, etteivät häikäise muita tienkäyttäjiä. 
Intelli-HUD 
Astra Electricin Intelli-HUD (Head up Display) on todella futuristinen ja heijastaa olennaiset tiedot suoraan tuulilasiin ja mukavasti kuljettajan näkökenttään. Tämä Opelin HUD-tekniikan uusin sukupolvi laajentaa projektiokenttää ja parantaa tarkkuutta, ja se voidaan asettaa näyttämään erilaisia kojepaneeliin linkitettyjä sivuja, mukaan lukien ponnahdusikkunahälytykset, yksityiskohtaiset kartat ja mediatiedot. 
Intelli-Vision
Intelli-Vision-järjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun laitat uuden Opel Astra Electricisi peruuttamaan (tai tarvittaessa), ja käyttää neljää kameraa, jotka on sijoitettu auton ympärille. Teräväpiirtojen, reaaliaikaisten kuvien avulla voit tarkistaa auton ympäristön perusteellisesti. Voit myös vaihtaa yksittäisten kameroiden välillä saadaksesi selkeän kuvan lähestyvästä poikittaisliikenteestä ja pysäköidä ahtaimpiinkin paikkoihin helposti. 
Intelli-Drive 2.0
Intelli-Drive 2.0 yhdistää Opelin edistyksellisimmät ja intuitiivisimmat avustintekniikat tehden uudesta Opel Astra Electricistä turvallisimman ja rentouttavimman koskaan rakentamamme ajokokemuksen. Tämä järjestelmä integroi useita ominaisuuksia, mukaan lukien Advanced Intelligent Speed Adaptation (A-ISA), joka valvoo liikennemerkkejä ja tarjoutuu hidastamaan tai nopeuttamaan autoa vastaavasti ja jopa kompensoimaan sääolosuhteita. Intelli-Drive 2.0:ssa on myös puoliautomaattinen kaistanvaihto (SALC), joka havaitsee, kun vaihdat kaistaa, ja voi jopa ohjata kaistaa puolestasi.