Tekniikka
Kuljettajan ajoavustimet

Parempi suorituskyky edellyttää parempaa valppautta. Kehittyneet kuljettajan avustinjärjestelmät valvovat useita tie- ja liikenneolosuhteita ja parantavat merkittävästi turvallisuutta. Voit nauttia ajosta esimerkiksi IntelliLux Pixel LED -ajovaloilla, laajennetulla Head-Up -tuulilasinäytöllä, Intelli-Drive- ja Intelli-Vision -ominaisuuksilla.

 

1Opel-avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmään liittyvien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja vastaa edelleen auton ajamisesta. Valinnaisvarusteita.

 
Infotainment
Digitaalisesti ympäristöä rauhoittava Pure Panel -näyttö sisältää langattomat Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -ominaisuudet sekä yksilöllisen profiilien hallinnan ja kuljettajan tunnistuksen. Lataa laitteet langattomasti, käytä yhdistettyjä palveluja hätätilannepuheluihin ja auton epäkuntoon joutumisen vaatimiin puheluihin ja pidä kädet ohjauspyörässä, jossa on luonnollisen kielen tunnistava ääniohjaus. 
OpelConnect-palvelut

Älykkäät teknologiajärjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1 , jotka tarjoavat turvaksesi yhteydet ja moderneja innovaatioita ja varmistavat jännittävän ja tehokkaan matkanteon.

Mielenrauhaa: Hätätilannepuhelu ja auton epäkuntoon joutumisen edellyttämä puhelu2, Auton tila ja Tiedot tuovat aina mielenrauhasi takaamiseksi näyttöön ajokilometrit, polttoainemäärän tai huoltohälytykset.

Mukavuus: E-Remote Control -palvelu3 akun varaustason, latauksenhallinnan ja matkustamon esilämmityksen tarkistamiseen myOpel-sovelluksella.

Drive Smart: rentoa matkantekoa Connected Navigation Plus4 -paketin ja matkan- ja ajonhallintapalvelulla.

 

1 Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvokohtaisesti. Palvelut saattavat edellyttää tilausta/maksua, ja ne riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätätilannepuhelu ja auton epäkuntoon joutumisen vaatima puhelu edellyttävät, että niiden ehdot allekirjoitetaan ajoneuvon sijaintia koskevan kirjallisen hyväksyntäilmoituksen yhteydessä ajoneuvoa tilattaessa, ja niiden käyttömahdollisuus riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Korjauspalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensirekisteröinnin jälkeisenä ensimmäisenä vuotena ja sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta osoitteessa www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteessa www.opel.de/mobilservice. Asianomaiset yleiset ehdot ovat voimassa.

3 Vain Astra Hybrid

4 Connected Navigation Pack Plus -palvelut sisältyvät hintaan 3 vuoden ajan, minkä jälkeen niistä peritään lisätilausmaksu. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvokohtaisesti. Palvelut saattavat edellyttää tilausta/maksua, ja ne riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.