SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI OPEL ASTRA HYBRID.

MUOTOILU.

TULEVAISUUS
Uutta Opel Astra Hybridiä ei voi erehtyä luulemaan tavalliseksi autoksi. Jokainen linja ja kaareva muoto tekee selväksi, että ajamisen tulevaisuus on tässä. Etupään tyylikkään Vizor®-ulkoasusta tiukasti muotoiltuihin pintoihin, jotka antavat Astra Hybridille sen urheilullisen, itseluottamusta henkivän ulkonäön, jokainen ainutlaatuinen muoto ja odottamaton piirre saa sen erottumaan joukosta. 
EROTTUVAT SISÄTILAT
Koe seuraavan sukupolven sisätilasuunnittelun ja innovaatioiden uusi maailma. Uuden Astra Hybridin sisällä on uusi ja entistä parempi digitaalisesti selkeytetty Opel Pure Panel®1, joka virtaviivaistaa kuljettajalle tulevat tiedot ennennäkemättömällä tavalla. Rentoudu ergonomisesti aktiivisissa etuistuimissa2, joissa on loisteliasta alcantaraa tai nappanahkaa ja tuuletus- ja hierontatoiminto. Ympäröi itsesi tilalla, tekniikalla ja ajanmukaisten yhteysominaisuuksien tarjoamalla selkeälinjaisella mukavuudella. 

1 Saatavana kaksi tasoa. Kuvissa näkyvissä valinnainen sisältö, saatavana myöhemmässä vaiheessa.

2 Sertifioijana Campaign for Healthier Backs (AGR). Sertifikaatti on laadusta kertova merkintä, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä.

HUIPPUTYYLIÄ

Nyt voit poiketa tavanomaisesta, erottuminen joukosta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehosta tyyliäsi Astra Hybridin upeilla visuaalisilla parannuksilla, kuten linjakkailla valkoisilla tai mustilla ulkokatoilla1.


1 Saatavana vakiovarusteena vain valikoituihin malleihin.

 
PYÖRII PARHAITEN
Ahdistaako joukko? Säälittääkö samanlaisuus? Juhli yksilöllisyyttä Astra Hybridin huippudynaamisilla kevytmetallivanteilla. Saatavana urheilullisena valikoimana, jossa on rohkeita ja puhtaan tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka saavat Astra Hybridin näyttämään yhtä jännittävältä kuin sen ajaminenkin on. 
KAUNIS JOKA KULMASTA.
Puhtain muotoilu on puhdasta niin linjoiltaan kuin toimivuudeltaan, ja siksi kaikki uudessa Opel Astra Hybridissä on yksityiskohtia myöten tehokasta ja tasapainoista. Tarkat saksalaiset mittasuhteet noudattavat kompassiperiaatetta, jossa korkealle asennetut energiapihit LED-takavalotkin ovat sopusoinnussa pituusakselin kanssa. 
HUOMAA HUOMINEN
Edessäsi on viilein viistoperä. Siinä missä muissa autoissa on tavanomainen säleikkö, Opel Astra Hybridissä on ainutlaatuinen Vizor®. Tämä upea paneeli on puhdasta saksalaista muoto-seuraa-toimivuutta -muotoilua, joka yhdistää etupään laitteet, anturit ja toiminnot sulavasti yhdeksi sileäksi kokonaisuudeksi. 

TURVALLISUUS JA AJOAVUSTIMET.

INTELLI-LUX® PIXEL -VALOT
Opel Astra Hybridissä on uusinta tekniikkaa edustavat Intelli-Lux® Pixel -valot. Tämä uusi ja parannettu järjestelmä on loikkaus eteenpäin ajovalotekniikassa, jopa edellisiäkin Intelli-Lux-sukupolvia parempi. Se parantaa reilusti näkyvyyttä 168 erikseen säätyvällä LED-segmentillä, jotka tuottavat vastaan tulevien kuljettajien häikäistymisen estämiseksi automaattisesti säätyvät valokiilat. 
LAAJENNETTU HUD-NÄYTTÖ
Astra Hybridin laajennettu HUD-näyttö (E-HUD) vaikuttaa todella futuristiselta. Se heijastaa olennaiset tiedot suoraan tuulilasille ja kätevästi kuljettajan näkökenttään. Opelin uusimman sukupolven HUD-tekniikka laajentaa heijastuskenttää ja parantaa erotustarkkuutta. Se voidaan määrittää näyttämään kojelautaan yhdistettyjä eri sivuja, mukaan lukien ponnahdushälytykset, saapuva puhelu ja mediatiedot. 
INTELLI-DRIVE 1.0
Tämä järjestelmä, jossa yhdistyvät Astra Hybridin kolmen teknisesti kehittyneimmän ominaisuuden kyvyt, tarjoaa vertaansa vailla olevat matkanhallintaominaisuudet. Intelli-Drive 1.0 tarjoaa kaistanpitoavustimen, jonka ansiosta Astra pystyy korjaamaan varovasti ajosuuntaa ja pysymään näin vakaammin kaistalla. Siinä on myös kaistanvaihtoavustin, joka ilmoittaa, jos toinen ajoneuvo lähestyy nopeasti takaa tai ajaa katvealueellesi. Lisäksi on vielä takana kulkevan risteävän liikenteen varoitin, joka varoittaa kaikesta peruutuksen aikana lähestyvästä, esimerkiksi pyöräilijöistä tai jalankulkijoista, jopa 40 metrin päästä. 
INTELLI-VISION
Intelli-Vision aktivoituu peruutettaessa (tai käskystä) automaattisesti ja käyttää auton ympärillä olevaa neljää kameraa. HD- ja reaaliaikakuvat tukevat parhaiten auton ympäristön tarkistusta. Vaihtamalla yksittäisille kameroille saat selkeän kuvan lähestyvästä risteävästä liikenteestä ja pystyt pysäköimään ahtaisiinkin paikkoihin helposti. 
INTELLI-DRIVE 2.0
Intelli-Drive 2.0 on Opelin kehittynein ja intuitiivisin avustinteknologia, joka tekee Astrasta kaikkein turvallisimman ja mukavimman koskaan tuottamamme ajokokemuksen. Järjestelmässä on useita ominaisuuksia, esimerkiksi kaarrenopeuden säätö (Curve Speed Adaptation, CSA), joka laskee auton kiihtyvyyden ja säätää sen mutkissa mahdollisimman mukavaksi ja hyvin hallittavaksi. Toinen ominaisuus on älykäs nopeussäätö (Advanced Intelligent Speed Adaptation, A-ISA), joka seuraa liikennemerkkejä ja laskee tai nostaa nopeutta niiden mukaisesti ja ottaa huomioon jopa sääolosuhteet. Intelli-Drive 2.0:ssa on myös puoliautomaattinen kaistanvaihto (Semi-Automated Lane Change, SALC), joka tunnistaa kaistanvaihdon ja voi tehdä sen puolestasi. 
KEYLESS GO -JÄRJESTELMÄ
Uuden Astra Hybridin avaimettoman järjestelmän ja kapasitiivisten ovenkahvojen ansiosta ei ole tarpeen hidastaa vauhtia: astut vain autoon, painat käynnistys-painiketta ja lähdet matkaan. 

PARASTA MUKAVUUTTA.

ERGONOMISET ISTUIMET
Uuden Opel Astra Hybridin ergonomisissa istuimissa1 on AGR2 (terveemmät selät -kampanja) -laatutunnus. Istuimissa on useita säätömahdollisuuksia, esimerkiksi säädettävät pääntuet, sähköisesti säädettävä ristiselän tuki ja pidennettävä reisituki. Ne eivät ole vain poikkeuksellisen mukavat, vaan ne myös tukevat terveellistä asentoa kuljettajan ja matkustajan terveyden hyväksi. 

1 Valinnainen valikoiduilla varustelutasoilla.

2 Sertifikaatti on tunnus, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä, jonka jäsenet ovat lääketieteen alan asiantuntijoita.

LÄMMITETTÄVÄT

Nopea sulatus ja huurteenpoisto lämmitettävällä ThermaTec®-tuulilasilla1Lämmitettävät etu- ja reunatakaistuimet2 sekä lämmitettävä ohjauspyörä3 lämmintä, mukavaa kylmien aamujen otetta varten.

 

1,2,3 Valinnainen

 
PANORAAMAKATTO

Panoraamakatto1 täyttää Opel Astra Hybridin tilavat sisätilat valolla. Se on tuuletettava ja voidaan avata kokonaan, jolloin sekä kuljettaja että matkustajat voivat nauttia kirkkaasta ja ilmavasta ajokokemuksesta.

 

1 Valinnainen

 
INTELLI-AIR
Intelli-Air on uusi tehokas ilmansuodatin, joka raportoi jatkuvasti ilman laadusta. Se auttaa pitämään matkustamon ilman raikkaana ja puhtaana. 

YHTEYDET.

MULTIMEDIA
Parhaimmat ja rennoimmat biisit tien päälle. Uudessa täysdigitaalisessa Pure Panel®-paneelissa on 10" mittaristo ja 10" kosketusnäyttö, joka yhdistyy langattomasti älypuhelimeen Apple CarPlay™:n1 Android Auto™:n1,2 kautta. Uusi ja intuitiivinen älypuhelintyyppinen käyttöliittymä on täysin muokattavissa yksilöllisen profiilin kautta, kuljettajan tunnistus mukaan lukien. Lisää mielenrauhaa tarjoavat OpelConnect-palvelujen hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu sekä automaattiset langattomat päivitykset. Multimediajärjestelmän ominaisuuksia ovat AM/FM/DAB+ -radio, Bluetooth® -suoratoisto3 ja kaksi USB-C -porttia kiehtovalle musiikille missä sitten liikutkin. 

1 Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja Android AutoTM on Google Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

2 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnon voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

3 Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

NAVIGOINTI
Opelin viimeistä tekniikkaa edustavassa navigointijärjestelmä tarjoaa verkon kautta tiedot liikenteestä, pysäköintitiedot, nähtävyyshaun ja sääpäivitykset1 sekä reittiopastuksen laajennetussa HUD-näytössä, mittaristossa tai kosketusnäytössä valintasi mukaan. Älykäs järjestelmä tottelee englanniksi äänikomentojasikin herätysilmauksella "Hey, Opel!". Aja älykkäästi käyttämällä navigointipalveluja, langattomat karttapäivitykset mukaan lukien, ja piristä matkaasi 8-kaiuttimisella HiFi-järjestelmällä2. Lisämukavuutta tarjoaa mahdollisuus lähettää matkakohde autoon älypuhelimella ja myOpel-sovelluksella tai hakea loppumatkan opastuksen reitin lopulle missä sitten pysäköitkin. 

1 Connected Navigation Pack Plus sisältyy 3 vuodeksi, yhteyspalvelujen saatavuus ja kattavuus voivat vaihdella maittain ja ajoneuvoittain. Connected Navigation Pack Plus -käyttö edellyttää aktivointia OpelConnect Storen tai myOpel-sovelluksen kautta.

2 Valinnainen 

LANGATON LATAUS

Uuden Opel Astra Hybridin matkustamo on selkeytetty digitaalisesti, ja siinä on innovatiivisia ominaisuuksia, joilla laitteet pysyvät järjestyksessä ilman johtoja. Lataa yhteensopiva laitteesi integroidulla langattomalla laturilla1. Sisäänrakennettu nopean liikkeen tunnistuksen turvalaite estää langatonta ylilatausta vahingoittamasta laitteesi akkua epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. 

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.

 
OPELCONNECT-PALVELUT

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 

  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu2, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu3 akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla4 ja Trip and Drive Management -palvelulla.
 

1 Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätäpuhelun ja tiepalvelupuhelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä allekirjoittamalla kirjallinen suostumus ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvoa tilattaessa ja riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Tiepalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisenä rekisteröitymisen jälkeisenä vuotena, sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta saat osoitteesta www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteesta www.opel.de/mobilservice. Asianomaisia yleisiä ehtoja sovelletaan.

3 Vain Astra Hybrid

4 Connected Navigation Pack Plus -palvelut sisältyvät 3 vuodeksi ja edellyttävät sen jälkeen erillistä tilausmaksua. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta tai maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

OPEL+ -TARVIKKEET.

Kaikkiin tarpeisiisi.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel+ -tarvikkeilla ja ota kaikki hyöty Astra lataushybridistäsi. Suunniteltu ja testattu sinun Opeliasi varten.

Kuva voi poiketa myytävästä tuotteesta.

Wallbox-latauspiste
NÄYTÄ TIEDOT
Latauskaapeli
NÄYTÄ TIEDOT
Pyöräteline
NÄYTÄ TIEDOT
Kova takaluukun alusta
NÄYTÄ TIEDOT

MITÄ SEURAAVAKSI?