Premium-mukavuutta
Ergonomiset istuimet
Uuden Opel Astra Hybridin ergonomisissa istuimissa1 on AGR2 (terveemmät selät -kampanja) -laatutunnus. Istuimissa on useita säätömahdollisuuksia, esimerkiksi säädettävät pääntuet, sähköisesti säädettävä ristiselän tuki ja pidennettävä reisituki. Ne eivät ole vain poikkeuksellisen mukavat, vaan ne myös tukevat terveellistä asentoa kuljettajan ja matkustajan terveyden hyväksi.  

1 Valinnainen valikoiduilla varustelutasoilla.

2 Sertifikaatti on tunnus, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä, jonka jäsenet ovat lääketieteen alan asiantuntijoita.

Lämmitettävät

Nopea sulatus ja huurteenpoisto lämmitettävällä ThermaTec®-tuulilasilla1. Lämmitettävät etu- ja reunatakaistuimet2 sekä lämmitettävä ohjauspyörä3 lämmintä, mukavaa kylmien aamujen otetta varten.

 

1,2,3 Valinnainen

 
Panoraamakatto

Panoraamakatto1 täyttää Opel Astra Hybridin tilavat sisätilat valolla. Se on tuuletettava ja voidaan avata kokonaan, jolloin sekä kuljettaja että matkustajat voivat nauttia kirkkaasta ja ilmavasta ajokokemuksesta.

 

1 Valinnainen

 
Intelli-Air
Intelli-Air on uusi tehokas ilmansuodatin, joka raportoi jatkuvasti ilman laadusta. Se auttaa pitämään matkustamon ilman raikkaana ja puhtaana.