Yhteydet
Multimedia
Parhaimmat ja rennoimmat biisit tien päälle. Uudessa täysdigitaalisessa Pure Panel®-paneelissa on 10" mittaristo ja 10" kosketusnäyttö, joka yhdistyy langattomasti älypuhelimeen Apple CarPlay™:n1 Android Auto™:n1,2 kautta. Uusi ja intuitiivinen älypuhelintyyppinen käyttöliittymä on täysin muokattavissa yksilöllisen profiilin kautta, kuljettajan tunnistus mukaan lukien. Lisää mielenrauhaa tarjoavat OpelConnect-palvelujen hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu sekä automaattiset langattomat päivitykset. Multimediajärjestelmän ominaisuuksia ovat AM/FM/DAB+ -radio, Bluetooth® -suoratoisto3 ja kaksi USB-C -porttia kiehtovalle musiikille missä sitten liikutkin.  

1 Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja Android AutoTM on Google Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

Yhteensopivuus ja tietyt toiminnon voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

3 Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

Navigointi
Opelin viimeistä tekniikkaa edustavassa navigointijärjestelmä tarjoaa verkon kautta tiedot liikenteestä, pysäköintitiedot, nähtävyyshaun ja sääpäivitykset1 sekä reittiopastuksen laajennetussa HUD-näytössä, mittaristossa tai kosketusnäytössä valintasi mukaan. Älykäs järjestelmä tottelee englanniksi äänikomentojasikin herätysilmauksella "Hey, Opel!". Aja älykkäästi käyttämällä navigointipalveluja, langattomat karttapäivitykset mukaan lukien, ja piristä matkaasi 8-kaiuttimisella HiFi-järjestelmällä2. Lisämukavuutta tarjoaa mahdollisuus lähettää matkakohde autoon älypuhelimella ja myOpel-sovelluksella tai hakea loppumatkan opastuksen reitin lopulle missä sitten pysäköitkin.  

1 Connected Navigation Pack Plus sisältyy 3 vuodeksi, yhteyspalvelujen saatavuus ja kattavuus voivat vaihdella maittain ja ajoneuvoittain. Connected Navigation Pack Plus -käyttö edellyttää aktivointia OpelConnect Storen tai myOpel-sovelluksen kautta.

2 Valinnainen.

Langaton lataus

Uuden Opel Astra Hybridin matkustamo on selkeytetty digitaalisesti, ja siinä on innovatiivisia ominaisuuksia, joilla laitteet pysyvät järjestyksessä ilman johtoja. Lataa yhteensopiva laitteesi integroidulla langattomalla laturilla1. Sisäänrakennettu nopean liikkeen tunnistuksen turvalaite estää langatonta ylilatausta vahingoittamasta laitteesi akkua epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. 

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.

 
OpelConnect-palvelut

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 

  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu2, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu3 akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla4 ja Trip and Drive Management -palvelulla.
 

1 Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätäpuhelun ja tiepalvelupuhelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä allekirjoittamalla kirjallinen suostumus ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvoa tilattaessa ja riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Tiepalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisenä rekisteröitymisen jälkeisenä vuotena, sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta saat osoitteesta www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteesta www.opel.de/mobilservice. Asianomaisia yleisiä ehtoja sovelletaan.

3 Vain Astra Hybrid.

4 Connected Navigation Pack Plus -palvelut sisältyvät 3 vuodeksi ja edellyttävät sen jälkeen erillistä tilausmaksua. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta tai maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.