Muotoilu
Tulevaisuus
Uutta Opel Astra Hybridiä ei voi erehtyä luulemaan tavalliseksi autoksi. Jokainen linja ja kaareva muoto tekee selväksi, että ajamisen tulevaisuus on tässä. Etupään tyylikkään Vizor®-ulkoasusta tiukasti muotoiltuihin pintoihin, jotka antavat Astra Hybridille sen urheilullisen, itseluottamusta henkivän ulkonäön, jokainen ainutlaatuinen muoto ja odottamaton piirre saa sen erottumaan joukosta.  
Erottuvat sisätilat
Koe seuraavan sukupolven sisätilasuunnittelun ja innovaatioiden uusi maailma. Uuden Astra Hybridin sisällä on uusi ja entistä parempi digitaalisesti selkeytetty Opel Pure Panel®1, joka virtaviivaistaa kuljettajalle tulevat tiedot ennennäkemättömällä tavalla. Rentoudu ergonomisesti aktiivisissa etuistuimissa2, joissa on loisteliasta alcantaraa tai nappanahkaa ja tuuletus- ja hierontatoiminto. Ympäröi itsesi tilalla, tekniikalla ja ajanmukaisten yhteysominaisuuksien tarjoamalla selkeälinjaisella mukavuudella. 

Saatavana kaksi tasoa. Kuvissa näkyvissä valinnainen sisältö, saatavana myöhemmässä vaiheessa.

2 Sertifioijana Campaign for Healthier Backs (AGR). Sertifikaatti on laadusta kertova merkintä, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä.

Huipputyyliä

Nyt voit poiketa tavanomaisesta, erottuminen joukosta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehosta tyyliäsi Astra Hybridin upeilla visuaalisilla parannuksilla, kuten linjakkailla valkoisilla tai mustilla ulkokatoilla1.


1 Saatavana vakiovarusteena vain valikoituihin malleihin.

 
Pyörii parhaiten
Ahdistaako joukko? Säälittääkö samanlaisuus? Juhli yksilöllisyyttä Astra Hybridin huippudynaamisilla kevytmetallivanteilla. Saatavana urheilullisena valikoimana, jossa on rohkeita ja puhtaan tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka saavat Astra Hybridin näyttämään yhtä jännittävältä kuin sen ajaminenkin on. 
Kaunis joka kulmasta
Puhtain muotoilu on puhdasta niin linjoiltaan kuin toimivuudeltaan, ja siksi kaikki uudessa Opel Astra Hybridissä on yksityiskohtia myöten tehokasta ja tasapainoista. Tarkat saksalaiset mittasuhteet noudattavat kompassiperiaatetta, jossa korkealle asennetut energiapihit LED-takavalotkin ovat sopusoinnussa pituusakselin kanssa. 
Huomaa huominen
Edessäsi on viilein viistoperä. Siinä missä muissa autoissa on tavanomainen säleikkö, Opel Astra Hybridissä on ainutlaatuinen Vizor®. Tämä upea paneeli on puhdasta saksalaista muoto-seuraa-toimivuutta -muotoilua, joka yhdistää etupään laitteet, anturit ja toiminnot sulavasti yhdeksi sileäksi kokonaisuudeksi.