Turvallisuus ja innovaatiot
Intelli-Lux® Pixel -valot
Opel Astra Hybridissä on uusinta tekniikkaa edustavat Intelli-Lux® Pixel -valot. Tämä uusi ja parannettu järjestelmä on loikkaus eteenpäin ajovalotekniikassa, jopa edellisiäkin Intelli-Lux-sukupolvia parempi. Se parantaa reilusti näkyvyyttä 168 erikseen säätyvällä LED-segmentillä, jotka tuottavat vastaan tulevien kuljettajien häikäistymisen estämiseksi automaattisesti säätyvät valokiilat.  
Laajennettu HUD-näyttö
Astra Hybridin laajennettu HUD-näyttö (E-HUD) vaikuttaa todella futuristiselta. Se heijastaa olennaiset tiedot suoraan tuulilasille ja kätevästi kuljettajan näkökenttään. Opelin uusimman sukupolven HUD-tekniikka laajentaa heijastuskenttää ja parantaa erotustarkkuutta. Se voidaan määrittää näyttämään kojelautaan yhdistettyjä eri sivuja, mukaan lukien ponnahdushälytykset, saapuva puhelu ja mediatiedot.  
Intelli-Drive 1.0 
Tämä järjestelmä, jossa yhdistyvät Astra Hybridin kolmen teknisesti kehittyneimmän ominaisuuden kyvyt, tarjoaa vertaansa vailla olevat matkanhallintaominaisuudet. Intelli-Drive 1.0 tarjoaa kaistanpitoavustimen, jonka ansiosta Astra pystyy korjaamaan varovasti ajosuuntaa ja pysymään näin vakaammin kaistalla. Siinä on myös kaistanvaihtoavustin, joka ilmoittaa, jos toinen ajoneuvo lähestyy nopeasti takaa tai ajaa katvealueellesi. Lisäksi on vielä takana kulkevan risteävän liikenteen varoitin, joka varoittaa kaikesta peruutuksen aikana lähestyvästä, esimerkiksi pyöräilijöistä tai jalankulkijoista, jopa 40 metrin päästä.  
Intelli-Vision
Intelli-Vision aktivoituu peruutettaessa (tai käskystä) automaattisesti ja käyttää auton ympärillä olevaa neljää kameraa. HD- ja reaaliaikakuvat tukevat parhaiten auton ympäristön tarkistusta. Vaihtamalla yksittäisille kameroille saat selkeän kuvan lähestyvästä risteävästä liikenteestä ja pystyt pysäköimään ahtaisiinkin paikkoihin helposti.  
Intelli-Drive 2.0
Intelli-Drive 2.0 on Opelin kehittynein ja intuitiivisin avustinteknologia, joka tekee Astrasta kaikkein turvallisimman ja mukavimman koskaan tuottamamme ajokokemuksen. Järjestelmässä on useita ominaisuuksia, esimerkiksi kaarrenopeuden säätö (Curve Speed Adaptation, CSA), joka laskee auton kiihtyvyyden ja säätää sen mutkissa mahdollisimman mukavaksi ja hyvin hallittavaksi. Toinen ominaisuus on älykäs nopeussäätö (Advanced Intelligent Speed Adaptation, A-ISA), joka seuraa liikennemerkkejä ja laskee tai nostaa nopeutta niiden mukaisesti ja ottaa huomioon jopa sääolosuhteet. Intelli-Drive 2.0:ssa on myös puoliautomaattinen kaistanvaihto (Semi-Automated Lane Change, SALC), joka tunnistaa kaistanvaihdon ja voi tehdä sen puolestasi.  
Keyless Go - järjestelmä 
Uuden Astra Hybridin avaimettoman järjestelmän ja kapasitiivisten ovenkahvojen ansiosta ei ole tarpeen hidastaa vauhtia: astut vain autoon, painat käynnistys-painiketta ja lähdet matkaan.