Teknologia
Tehokas Hybridi
Opel Astra Hybridin innovatiivisen tehokkuuden ydin on suuritehoinen 12,4 kWh:n akku, jossa on 84 nestejäähdytettyä kennoa. Kevyt mutta silti tehokas akku käyttää sähkömoottoria aina, kun Hybridi- tai vain sähkö -tila on valittuna. Hyvin kompakti ja voimansiirtoon täydellisesti integroitu akku tukee Astra Hybridin alhaista painopistettä, mikä osaltaan tuottaa erinomaisen ajodynamiikan.  
Tinkimätöntä suorituskykyä

Opel Astra Hybridiä ajaessasi hyödyt niin suorituskyvystä kuin tehokkuudesta – mistään tinkimättä. Konepellin alla on turbolla varustettu 1,6 litran bensiinimoottori, joka tuottaa 150 hv tai 180 hv ja sopii erinomaisen hyvin yhteen 81 kW:n sähkömoottorin kanssa.

Tuloksena on kahden tason tehokkuutta: toisella 180 hv, toisella 225 hv.

 
Dynaamisesti erilainen
Tarvitsetpa sitten matkaasi varten toimintamatkaa, tehoa, tehokkuutta tai huimaa kiihtyvyyttä, Opel Astra Hybrid on tähän valmis. Lataushybriditeknologia yhdessä nopeasti reagoivan 8-portaisen automaattivaihteiston (EAT8) ja 320 Nm:n maksimiväännön kanssa takaavat tehokkaan ja tasaisen suorituskyvyn.  
Odota odottamatonta
Uusi Opel Astra reagoi nopeasti ajotilassa, joka sopii täydellisesti matkaasi, tieolosuhteisiin ja mielentilaan. HYBRID-tila tarjoaa tasapainoisesti toimintamatkaa ja tehoa, kun taas ELECTRIC-tila ottaa käyttöön päästöttömän sähkömoottorin ja hiljaisuuden. Voit tietenkin aina halutessasi valita SPORT-tilan maksimaaliseen hauskanpitoon ja tehdä jokaisesta ajokokemuksesta huiman kokemuksen.  
Aja odotettua pidemmälle
Opel Astra Hybrid ottaa toimintamatkan pidentämiseksi energiaa keräävällä iBooster-järjestelmällä talteen tehon, joka normaalisti häviäisi jarrutuksessa ja hidastuksessa. iBooster ei ota talteen vain jarrutuksessa energiaa, vaan se menee päälle myös Astra Hybridin kulkiessa tasaisella nopeudella.  
Älykästä ajoa
Astra Hybridin tietojärjestelmä pitää kuljettajan ajan tasalla ja säilyttää auton hallinnan hänellä kuormittamatta häntä turhilla tiedoilla. Se tarjoaa helppotajuisen, intuitiivisen katsauksen ajo-olosuhteista ja energiankulutuksesta ja takaa näin maksimaalisen tehokkuuden ja toimintamatkan – kaiken tämän Pure Panel® -näytön mittaristossa tyylikkäänä, digitaalisesti selkeytettynä virtana.