Parasta mukavuutta
Ergonomiset istuimet

Uuden Opel Astran ergonomisissa istuimissa * on AGR (terveemmät selät -kampanja) -laatutunnus. Istuimissa on useita säätöjä: säädettävät pääntuet, sähköisesti säädettävä ristiselän tuki ja pidennettävä reisituki. Istuimet eivät ole vain poikkeuksellisen mukavat, vaan ne myös tukevat terveellistä asentoa kuljettajan ja matkustajan terveyden hyväksi.

 

* Sertifikaatti on tunnus, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä, jonka jäsenet ovat lääketieteen alan asiantuntijoita.

 
Lämmitettävät varusteet

Nopea sulatus ja huurteenpoisto ThermaTec®-tuulilasilla *.

Lämmitettävät etu- ja reunatakaistuimet * sekä lämmitettävä ohjauspyörä * tuovat mukavuutta kylmällä.

 

* Valinnainen

 
Panoraamakatto

Panoraamakatto * on tuuletettava ja voidaan avata: kuljettaja ja matkustajat saavat  raikkaan ajokokemuksen.

 

* Valinnainen

 

 
Intelli-Air
Intelli-Air on uusi tehokas ilmansuodatin, joka raportoi jatkuvasti ilman laadusta. Se auttaa pitämään matkustamon ilman raikkaana ja puhtaana. 
Intelli-Space
Opel Astra Sports Tourer lataushybridi on helpompi kuormata innovatiivisen Intelli-Space -järjestelmän ansiosta. 1 634 litran maksimitilavuutta parantavat entisestään kiinnityssilmukat, sivuverkot, kaksitasoinen tavaratilan lattia, suhteessa 40/20/20 helposti taittuvat takaistuinten selkänojat, tavaratilan kaihdin ja kätevät säilytyslokerot lattian alla. Valinnainen vetokoukku tuo vielä lisää kuormausmahdollisuuksia. 
Sähköinen takaluukku
Lukitsematon tai Keyless Go-laitteen lähellä oleva takaluukku voidaan helposti avata heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla.