Yhteydet
Multimedia

Uudessa täysdigitaalisessa Pure Panel®-paneelissa on 10" mittaristo ja 10" kosketusnäyttö, jossa on Apple CarPlay™ * Android Auto™  *,** . Sen intuitiivinen käyttöliittymä on täysin muokattavissa yksilöllisen profiilin kautta, kuljettajan tunnistus mukaan lukien. AM/FM/DAB+ -radio, Bluetooth® -suoratoisto *** ja kaksi USB-C -porttia vakiona. Ja mielenrauhasi takeeksi järjestelmään sisältyvät OpelConnect-hätäpuhelut ja tiepalvelupuhelut sekä automaattiset langattomat päivitykset.

 

* Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja Android AutoTM on Google Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

** Yhteensopivuus ja tietyt toiminnon voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

*** Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

 
Navigointi

Reaalajas navigeerimisega kaasneb reaalajas liiklus- ja parkimisteave, sealhulgas teave avalike teede, huvipunktide otsingu ja ilmateadete kohta *  Nutikat süsteemi saab häälkäsklusega aktiveerida äratussõnadega: "Hei Opel". Saate saata oma sihtkoha autosse nutitelefoni ja myOpeli rakenduse abil või saada viimase miili juhiseid, et koostada kogu marsruut kõikjalt, kus te viibite. Lõpuks saab marsruudijuhiseid kuvada Intelli-HUD (Head up Display) **, näidikuploki või keskmise puuteekraani abil, kuidas eelistate.

 

* Connected Navigation Pack Plus sisältyy 3 vuodeksi, yhteyspalvelujen saatavuus ja kattavuus voivat vaihdella maittain ja ajoneuvoittain. Connected Navigation Pack Plus -käyttö edellyttää aktivointia OpelConnect Storen tai myOpel-sovelluksen kautta.

** Valinnainen .

 
Langaton lataus

Pidä matkustamo johdottomana: lataa yhteensopivat laitteesi integroidulla langattomalla laturilla * . Sisäänrakennettu nopean liikkeen tunnistava turvalaite estää langatonta ylilatausta vahingoittamasta laitteesi akkua epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. 

 

Saatavuus riippuu varustetasosta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.

 
OpelConnect-palvelut

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut  *, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 
  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu **, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu *** akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla **** ja Trip and Drive Management -palvelulla

 

* Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

** Hätäpuhelun ja tiepalvelupuhelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä allekirjoittamalla kirjallinen suostumus ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvoa tilattaessa ja riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Tiepalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisenä rekisteröitymisen jälkeisenä vuotena, sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta saat osoitteesta www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteesta www.opel.de/mobilservice. Asianomaisia yleisiä ehtoja sovelletaan.

*** Vain Astra lataushybridi

**** Connected Navigation Pack Plus -palvelut sisältyvät 3 vuodeksi ja edellyttävät sen jälkeen erillistä tilausmaksua. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta tai maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.