Yhteydet
Multimeedia

Uusi täysin digitaalinen Pure Panel® sisältää 10 tuuman mittariston ja 10 tuuman keskeisen kosketusnäytön, joka integroi älypuhelimesi langattomasti Apple CarPlay™ 1 ja Android Auto™ 2 kautta. Sen intuitiivinen käyttöliittymä voidaan mukauttaa täysin yksilöllisillä profiileilla ja kuljettajan tunnistuksella. Multimediajärjestelmä sisältää ominaisuuksia, kuten AM/FM/DAB+-radion, Bluetooth®-äänen suoratoiston 3 mukaansatempaavan musiikkikokemuksen takaamiseksi missä ikinä menetkin.

 

1 Apple CarPlay™ on Apple Inc. on rekisteröity tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa, ja Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki. rekisteröity tavaramerkki.

2 Apple CarPlay™ on Apple Inc. on rekisteröity tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa, ja Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki. rekisteröity tavaramerkki. Yhteensopivuus ja tietyt ominaisuudet voivat vaihdella laitetyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteen yhteensopivuus siirtymällä osoitteeseen www.apple.com tai www.android.com tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

3 Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

 
Navigointi

Reaalajas navigeerimisega kaasneb reaalajas liiklus- ja parkimisteave, sealhulgas teave avalike teede, huvipunktide otsingu ja ilmateadete kohta 1 Nutikat süsteemi saab häälkäsklusega aktiveerida äratussõnadega: "Hei Opel". Saate saata oma sihtkoha autosse nutitelefoni ja myOpeli rakenduse abil või saada viimase miili juhiseid, et koostada kogu marsruut kõikjalt, kus te viibite. Lõpuks saab marsruudijuhiseid kuvada Intelli-HUD (Head up Display) , näidikuploki või keskmise puuteekraani abil, kuidas eelistate.

 

1 Connected Navigation Pack Plus on kaasas tasuta raja jaoks ja selle eest tuleb maksta lisatasu, ühendatud teenuse kättesaadavus ja ulatus on riigiti ja sõidukiti erinev. Connected Navigation Pack Plusi kasutamine nõuab aktiveerimist OpelConnecti poe või myOpeli rakenduse kaudu

2 Lisavarustus.

 
Langaton lataus

Pidä matkustamo johdottomana: lataa yhteensopivat laitteesi integroidulla langattomalla laturilla1. Sisäänrakennettu nopean liikkeen tunnistava turvalaite estää langatonta ylilatausta vahingoittamasta laitteesi akkua epätasaisilla pinnoilla ajettaessa.

 

1 Saatavuus riippuu tarjouksesta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.

 
OpelConnect-palvelut

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 

  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla ja Trip and Drive Management -palvelulla

 

1 Erilaisia ​​ratkaisuja eri varustetasoilla.