Turvallisuus ja ajoavustimet
IntelliLux® pixel -valot
168 erikseen säätyvää LED-segmenttiä tuottaa vastaan tulevien kuljettajien häikäistymisen estämiseksi automaattisesti säätyvät valokiilan. 
Intelli-HUD

Intelli-HUD (Head-Up Display)1 heijastaa tiedot suoraan tuulilasille ja kuljettajan näkökenttään ja näyttää ajotiedot, ponnahdushälytykset, puhelun ja mediatiedot.

 

1 Saatavana vakiona vain valikoituihin malleihin.

 
Intelli-Drive 1.0 
Tämä järjestelmä, jossa yhdistyvät Astra Sports Tourerin kolmen teknisesti kehittyneimmän ominaisuuden kyvyt, tarjoaa vertaansa vailla olevat matkanhallintaominaisuudet. Intelli-Drive 1.0 tarjoaa kaistallapitoavustimen, jonka ansiosta Astra pystyy korjaamaan varovasti ajosuuntaa ja pysymään näin vakaammin kaistalla. Siinä on myös kaistallapitoavustin, joka ilmoittaa, jos toinen ajoneuvo lähestyy nopeasti takaa tai ajaa katvealueellesi. Lisäksi on vielä takana kulkevan risteävän liikenteen varoitin, joka varoittaa kaikesta peruutuksen aikana lähestyvästä, esimerkiksi pyöräilijöistä tai jalankulkijoista, jopa 40 metrin päästä. 
Intelli-Drive 2.0 

Intelli-Drive 2.01 on Opelin kehittynein ja intuitiivisin avustinteknologia, joka tekee Astra Sports Tourerista turvallisimman ja mukavimman koskaan luomamme ajokokemuksen.  

 

Järjestelmässä on useita ominaisuuksia, esimerkiksi älykäs nopeussäätö (Advanced Intelligent Speed Adaptation, A-ISA), joka seuraa liikennemerkkejä ja laskee tai nostaa nopeutta niiden mukaisesti ja ottaa huomioon jopa sääolosuhteet, ja puoliautomaattinen kaistanvaihto (Semi-Automated Lane Change, SALC), joka tunnistaa kaistanvaihdon ja voi tehdä sen puolestasi.

 

1 Saatavana vakiona vain valikoituihin malleihin.

 
Intelli-Vision
Intelli-Vision helpottaa pysäköintiä neljällä kameralla. jotka tarjoavat HD-tasoisen reaaliaikaisen kuvan auton ympäristöstä ja selkeän kuvan lähestyvästä liikenteestä. 
Avaimeton avaus ja käynnistys
Avaimettoman Keyless Go -järjestelmän ja kapasitiivisten ovenkahvojen ansiosta voit vain astua autoon, painaa käynnistys-painiketta ja lähteä matkaan.