Ajodynamiikka
Uudet moottorit

Uusi Opel Astra on suunniteltu täysin uudelle alustalle ja valmistettu ketteryyttä, ajettavuutta ja mukavuutta ajatellen. Moottoriksi voit valita haluamasi useista kehittyneistä turboahdetuista koneista. Kaikki toimivat tasaisesti ja luotettavasti, kaikkien kustannukset ovat kilpailukykyiset ja CO2-päästöt alhaiset.

Vaihtoehdot ovat herkästi reagoiva 1,2 litran bensiini1- ja tehokas 1,5 litran dieselmoottori2. Kummassakin on 130 hv ja start/stop-toiminto.


1 Polttoaineen kulutus (yhdistetty) 5,5 - 5,8 l/100km; CO2-päästöt (yhdistetty) 123 - 128 g/km.

2 Polttoaineen kulutus (yhdistetty) 4,6 - 4,7 l/100km; CO2-päästöt (yhdistetty) 122 - 124 g/km.

 

 
Vaihteistot
Perehdy Astran dynaamisiin mutta silti taloudellisiin vaihteistoihin. Sekä diesel- että bensiinimoottorien yhteyteen saa kuusiportaisen manuaalivaihteiston tai poikkeuksellisen tasaisesti vaihtavan 8-portaisen automaatin.  
Ajotilat
Uusi Opel Astra tarjoaa herkästi reagoivaa tehoa: voit valita ajotilan1, joka sopii parhaiten matkaasi, tieolosuhteisiin ja mielentilaasi. NORMAL tarjoaa aina toimintamatkan ja tehon suhteen sovitetun tasapainon, kun taas ECO optimoi tehokkuuden. Voit tietysti aina halutessasi valita ajotilaksi vaihtoehdon SPORT ja nauttia huimasta ajokokemuksesta.

1 Ajotila-ominaisuus saatavilla vain automaattivaihteiston yhteydessä