SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

OPEL COMBO-e LIFE.

Kaikki, mitä tarvitset nykyaikaiseen elämiseen.

MONIKÄYTTÖISYYS.

ISTUINJÄRJESTYS

Viidellä tai seitsemällä istuimella1 varustettu Combo-e Life tarjoaa paljon joustavuutta. Lisää matkatavaratilaa? Kolmannen rivin kaksi liukuvaa istuinta2 ovat helposti poistettavissa. 

 

1Valinnainen.

2Kolmannen rivin istuimet saatavana sekä normaalipituiseenversioon että pitkäakseliväliseen versioon. Liukutoiminto vain pitkäakselivälisessä versiossa.

 
TAVARATILA
Tavaratilan minimitilavuus 597 litraa1 on kasvatettavissa 2126 litraan2. Combo-e Life on siis hyvin käytännöllinen – ja ainoa haaste on löytää riittävästi matkatavaroita. 

Tarvitsetko lisää tilaa? Päivitä pitkän akselivälin Combo-e Life -malliin, jonka tavaratila on 26932 litraa. 

 

15-istuimisen, vakioakselivälisen Combo-e Lifen tavaratila 597 litraa, kaikki istuimet paikoillaan.  5-istuimisen pitkän akselivälin version minimitavaratila 850 litraa.

2Jopa 2693 litraa pitkäakselivälisessä Combo-e Lifessa ja 2126 litraa vakioversioisessa malllissa. Kuormaus kattoon asti takaistuimet taitettuina, normin ISO 3832 mukaan.

JAETTAVAT TAKAISTUIMET
Valitse käytännöllinen suhteessa 40/60 jaettava takaistuin tai 3 erillistä takaistuinta1, kukin Isofix-lastenistuinkiinnityksellä lasten turvalliseen ja mukavaan kuljetukseen A:sta B:hen.
 

Ylipitkien huonekalujen kuljetus? Taitat vain takaistuimet lattiaan ja käännät etumatkustajan istuimen ja tilaa on 2,7 m pitkille esineille (tai jopa 3,05 m pitkille pitkäakselisessa versiossa). Joustava istuinjärjestely helpottaa elämääsi, olivatpa tarpeesi sitten millaiset tahansa. 

 

1Valinnainen tietyillä varustelutasoilla.

SÄILYTYSTILAT
Combo-e Lifessa on useita säilytyslokeroita ja näin tilaa kaikille tavaroillesi. 
OVET JA KAHVAT
Erilliset tai kaksoisliukuovet1 helpottavat autoon nousemista ja siitä poistumista. Valitse paritakaovet2 tai takaluukku avattavalla ikkunalla3: helposti tavaratilaan. 

1Kaksoisliukuovet valinnaisena

2Pariovet valinnaisena: vain Comfort

3Avattava ikkuna vakiona vain: Innovation Plus

VERSIOT
Combo-e Life on saatava kahdella pituudella – 4,4 m:n vakioversiona ja 4,75 m:n pitkäakselisena versiona, jossa on suuremmat sisätilat ja tavaratila. 

35 cm pidempänä Combo-e Life XL:n tavaratila kasvaa merkittävästi 253 litralla aina 8501 litraan asti. 

 

1Mitattu tavaratila 5-istumisessa, pitkäakselivälisessä Combo-e Life -versiossa, kaikki istuimet paikoillaan.

MUOTOILU.

ULKOPUOLI
Todellisena Opel-mallina Combo-e Life edustaa saksalaista nykyaikaista perhe- ja tavara-autosuunnittelua parhaimmillaan. Suuret sisätilat ja käytännölliset innovaatiot tekevät matkasta miellyttävän, kun taas ulkopuolelta Combo-e Life on nykyaikainen ja loppuun asti harkittu. 
SISÄTILAT
Korkea istuma-asento, intuitiiviset säätimet, lämmitetty ohjauspyörä1 ja paljon tilaa – Combo-e Lifen ohjaamo yhdistää älykkäät yhteydet käytännöllisiin ominaisuuksiin. 

Kuljettajan ergonomiaa korostavissa sisätilat on suunniteltu hyvin järjestetyksi, intuitiiviseksi tilaksi, jossa on kolmeen toiminnalliseen osaan jaettu keskikonsoli1. Siinä on erillinen näyttö e-liikkuvuustiedoille, kuten akun lataustilalle ja energiankulutukselle. Yläosassa on infotainment-järjestelmä ja alempana lämmityksen ja ilmastoinnin säätimet. Alaosassa on myös hyvin ulottuvilla oleva säilytystila.

 

1Valinnainen

PANORAAMAKATTO

Panoraamakatto, katon säilytystilat1 ja sähkökäyttöinen kaihdin tuovat auringon sisälle. Riippuvan säilytystilan LED-valot luovat matkustamoon rentouttavan ympäristön. 

 

1Valinnainen

 
LED-PÄIVÄAJOVALOT

LED-päiväajovalot1 parantavat tehokkuutta ja pitävät sinut – ja muut autoilijat – päivällä turvallisesti tiellä. 

 

1Valinnainen valikoiduilla varustelutasoilla.

 

TURVALLISUUS JA INNOVAATIOT.

AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS
Automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella varoittaa mahdollisesta törmäyksestä jalankulkijaan tai toiseen autoon.1 Jos et reagoi, auto jarruttaa automaattisesti. 
1Toimii automaattisesti yli 5 km/h:n ja alle 85 km/h:n nopeuksissa. Välillä 0–30 km/h hidastuvuus törmäyksen lieventämiseksi on 0,9 G. Välillä 30–85 km/h järjestelmä vähentää nopeutta enintään 22 km/h. Tämän kynnyksen jälkeen kuljettajan on itse jarrutettava nopeuden vähentämiseksi entisestään. Järjestelmän toiminnallinen nopeusalue riippuu tunnistetusta esineestä (liikkuva kohde: 5–85 km/h; kiinteä kohde: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Kuljettajan Opel-ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Kuljettaja vastaa ajostaan.
KEHITTYNYT PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Automaattinen pysäköintiavustin1 tunnistaa sopivat pysäköintipaikat, alkaa ohjata ja antaa ääni- ja kuvavaroituksia törmäysten estämiseksi pysäköitäessä. 

 

1Valinnainen.

 
KAISTANPITOAVUSTIN
Kaistanpitoavustin antaa kuljettajalle kaistavaroituksen ja korjaa varovasti suunnan, jos Combo-e Life ajautuu odottamatta pois kaistalta ja pitää auton kaistallaan. 
MÄKIHIDASTIN

Mäkihidastin on IntelliGrip1-järjestelmän toiminto, jolla pystyt laskeutumaan jyrkimmätkin mäet hallitusti ja varovaisesti automaattisesti hallitulla nopeudella ja jarrutusprofiililla. 

 

1Valinnainen

 
NOPEUSRAJOITUSTUNNISTIN
Nopeusrajoitustunnistin lukee liikennemerkit ja tunnistaa muuttuneet nopeusrajoitukset ja pyytää muuttamaan nopeutta. 
KATVEALUEHÄLYTYS
Katvealuehälytys seuraa samansuuntaisilla kaistoilla ja katvealueilla olevia lähestyviä ajoneuvoja ja varoittaa niistä ja helpottaa näin hieman kaistanvaihtoa ja elämää. 
FLANK GUARD

Flank Guard -järjestelmä1 käyttää pienellä nopeudella käännyttäessä 12 anturia varoittamaan infotainment-näytön kuva- ja ääni varoituksilla esteistä, jotka eivät ehkä ole näkyvissä. 

 

1Valinnainen.

 
TURVALLISUUS JA TURVATYYNYT
Kuusi turvatyynyä mukaan lukien kuljettaja, matkustaja, sivu ja verho takaavat korkean turvallisuuden sinulle ja matkustajille. 
INTELLIGRIP

Älykäs IntelliGrip-järjestelmä1 mukautuu huonon pidon olosuhteisiin kuten mudassa, hiekassa tai lumessa ajamiseen, ja on saatavana viidellä erillisellä ajotilalla. 

 

1Valinnainen.

 
PERUUTUSKAMERA

180°:n laajakulmainen panoraamanäkymän tarjoava takakamera1 heijastaa auton ympäristön 8" kosketusnäytölle. Näytön virtuaalinen ohjeistus helpottaa peruutusta. 

 

1Valinnainen.

 
HUD-NÄYTTÖ

HUD-näyttö1 näyttää ohjauspyörän takaisella lasinäytöllä tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, törmäysvaroitukset ja navigoinnin, joten voit pitää katseesi tiessä. 

 

1Valinnainen.

 

YHTEYDET.

NAVIGOINTI

Multimedia Navi Pro:n1 kehittynyt ääniohjaus ja täydellinen navigointi vievät sinut perille, vaivattomasti. Valitset vain määränpään ja annat navigoinnin hakea reitin. 

 

1Valinnainen.

 
LANGATON LATAUS

Combo-e Lifen langaton latausjärjestelmä1 mahdollistaa puhelimen latauksen matkalla, milloin tahansa – ilman johtoja. 

 

1Valinnainen.

 
OPELCONNECT-PALVELUT1
Älykäs valikoima palveluja tarjoaa paremman turvallisuuden ja tuen ja auttaa säilyttämään yhteydet matkalla. 
  • Mielenrauha: Hätäpuhelu, tiepalvelu ja ajoneuvon tila ja tiedot. 
  • Mukavuus: Kauko-ohjatut ovin lukot, äänimerkki ja valot2.
  • Älykäs ajaminen: Nauti rentouttavasta matkasta Live Navigation - ja Matka ja ajohallinta -palveluiden ansiosta.

 

1OpelConnect -palvelujen saatavuus voi vaihdella maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2Suunniteltu käyttöönoton ajankohta vuoden 2022 loppu.

OPEL+ -TARVIKKEET.

Sinun tarpeidesi tyydyttäminen.

Ole oma itsesi Opel+ -tarvikkeilla ja ota täysi hyöty Combo-e Life -autostasi. Suunniteltu ja testattu sinun Opeliasi varten.

 

Kuva voi erota myytävästä tuotteesta.

Smart Wallbox -latausrasia
NÄYTÄ TIEDOT
FlexConnect -teline
NÄYTÄ TIEDOT
Kaapelilaukku
NÄYTÄ TIEDOT
Opel-suksiboksi
NÄYTÄ TIEDOT
Lastenistuin
NÄYTÄ TIEDOT
FlexConnect iPad-teline
NÄYTÄ TIEDOT

SEURAAVAT VAIHEET.