Teknologia
Kehittynyt akku
Combo-e Lifen voimansiirron tarvitsema energia tulee 100 kWh:n litiumioniakuista, jotka antavat autolle jopa 280 km:n1 toimintamatkan ja välittömän väännön. Kehittynyt lämmönhallinta, korkean energiatiheyden omaavat kennot ja tasapainoinen alustan integrointi takaavat luotettavan toimintamatkan ennakoinnin, pidemmän käyttöiän ja alhaisen painopisteen myötä tasaisen, vakaan kulun autolle.  
Ajotilat
Combo-e Life mukautuu Drive Mode -ajotavanvalitsimella ajotapaasi ja kunkin matkan yksilöllisiin vaatimuksiin. Valitse POWER, kun haluat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuutta raskailla kuormilla; NORMAL, kun haluat ajoosi tasapainon suorituskyvyn ja tehokkuuden välille; ja ECO, kun haluat mahdollisimman pitkän toimintamatkan ja parhaan energiatehokkuuden.  
Ei stressiä
Rauha ja hiljaisuus voivat olla kallisarvoinen hyödyke vilkkaan perheen kodissa. Onneksi voit luottaa siihen, että Combo-e Life tekee jokaisesta matkasta mahdollisimman tasaisen ja rauhallisen. Opelin sähköiset voimansiirrot ovat muutakin kuin päästöttömyys – ne tarkoittavat myös meluttomuutta, tärinättömyyttä, nykivän vaihteenvaihdon puuttumista ja aina käytettävissä olevia matalapäästöisiä vyöhykkeitä.  
Auton tietojen seuranta
Combo-e Lifen tarjoama auton tietojen seuranta käyttää edistyksellisiä antureita ja järjestelmiä, jotka tarjoavat monipuolisen yleiskatsauksen jokaisesta matkasta ja mahdollistavat toimintamatkan, reitin olosuhteiden ja energiakustannusten arvioinnin, jotta voit ajaa mahdollisimman tehokkaasti.