AJA PIDEMMÄLLE.

Voit parhaiten hyödyntää Combo-e Life -autoasi, kun tunnet tärkeimmät toimintamatkaan vaikuttavat tekijät ja osaat reagoida niihin oikein.

NOPEUS
Nopeus on tärkein toimintamatkaan vaikuttava tekijä. Kun esimerkiksi ajat tasaisella nopeudella 130 km/h, Combo-e Lifen toimintamatka puolittuu WLTP-mittaustapaan verrattuna. 
AJOTAPA
Aina kun kiihdytät, energiaa kuluu. Ja aina kun jarrutat voimakkaasti, on sinun sen jälkeen taas kiihdytettävä. Eco-ajotapa ja Combo-e Lifen energiaa varastoiva regeneratiivinen jarrutus auttavat pidentämään toimintamatkaa jopa 15 %:lla! 
LÄMMITYSMUKAVUUS JA LÄMMITYS
Toimintamatkan pituus voi vaihdella jopa 35 % vuodenaikojen välillä, koska energia otetaan suoraan akusta. Mokka-e -auton esilämmitys latauksen aikana on oivallinen tapa pitää toimintamatka ennallaan ja tehdä matkaa mukavasti. 
VINKKI: Combo-e Lifen näytössä näkyvä toimintamatka, kun akku on täyteen ladattu, tarkoittaa pisintä mahdollista toimintamatkaa. Jos otat huomioon toimintamatkaan vaikuttavat tekijät (esim. ajonopeuden, ajotavan, lämmitysmukavuuden), näytössä näkyvä toimintamatka mukautuu uuteen ajokäytökseesi.