Teknologia
Akusto
Lisäenergiaa jokapäiväiseen elämään: Combo Electric -sähköauton moottori saa virtansa 54 kWh:n litiumioniakuista, jotka antavat sille jopa 346 km (i) WLTP-syklin mukainen toimintamatka   toimintamatkan ja välittömän väännön. Edistyksellisen lämmönhallinnan sisältävien suuren energiatiheyden kennojen ja tasapainoisen alustan integroinnin ansiosta voit aina pysyä rentona ja luottaa näytettyyn toimintamatkan ennusteeseen.  
Ajotilat
Mikään päivä ei ole samanlainen: uusi Combo Electric mukautuu ajotyylisi ja kunkin matkan yksilöllisten vaatimusten mukaan ajotilanvalitsimen avulla. Valitse POWER, kun haluat maksimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden raskaalla kuormalla tai ilman, NORMAL, kun haluat ajaa tasapainoisesti suorituskyvyn ja tehokkuuden välillä, ja ECO, kun haluat maksimaalisen toimintamatkan ja energiatehokkuuden.   
Ilman stressiä
Rauha ja hiljaisuus saattavat olla kallisarvoisia voimavaroja kiireisessä perhearjessa. Onneksi Combo Electric tekee kaikista matkoista mahdollisimman sujuvia ja rauhallisia. Opelin sähköinen voimansiirto tarjoaa muutakin kuin paikallispäästöttömyyttä: hiljaisuutta, tärinättömyyttä, sulavaa vaihteenvaihtoa, sekä rajoittamaton pääsyn vähäpäästöisille vyöhykkeille.    
Ajoneuvotietojen seuranta
Nauti tehokkaasta ajamisesta: Combo Electric -sähköauton ajoneuvotietojen seurantajärjestelmä käyttää kehittyneitä antureita, joiden avulla saat yksityiskohtaisen yleiskuvan ja ennusteen ajoneuvon tilasta, akun käytöstä ja jäljellä olevasta toimintamatkasta - näin voit suunnitella perheesi matkat entistäkin paremmin.