Muunneltavuus
Jopa 7 istumapaikkaa
Uusi Combo Electric on erittäin joustava, sillä se saatavana viidellä tai seitsemällä (i) Saatavilla lisävarusteena XL-korimalliin   istuimella. Tarvitsetko lisää tavaratilaa? Kolmannen rivin kaksi liukuistuinta (i) Saatavilla lisävarusteena XL-korimalliin   voidaan helposti poistaa.  
Alas taittuvat takaistuimet
Uuden Combo Electric -mallin tavaratilaa on mahdollista kasvattaa joustavasti taittamalla takamatkustajien istuimet alas. Vakiona takaistuimet taittuvat alas käytännöllisesti 40/60-jakoisesti, mutta saatavilla on myös kolme erillistä takaistuinta (i) Saatavilla varustetason mukaan  , joissa on kaikissa Isofix-kiinnikkeet lastenistuimille. 
Säilytystilat
Combo Electric on ihanteellinen sekä jokapäiväiseen elämään että perheen retkille: siinä on runsaasti älykkäitä säilytyslokeroita. Kaikki tavarat löytävät oman paikkansa ajoitpa sitten autoa tai istuit jollakin takaistuimista.  
Ovet ja luukut
Opel Electricin takasivuliukuovien ansiosta autoon on helppo nousta ja poistua, jopa ahtaimmassakin parkkihallissa. Saatavilla on myös avattavalla ikkunalla varustettu takaluukku (i) Saatavilla lisävarusteena  , josta pääsee nopeasti ja helposti käsiksi tavaratilaan.  
Kaksi koripituutta 
Uusi Combo Electric on saatavana kahtena pituutena - 4,41 m pituinen tavallinen versio ja 4,76 m pituinen XL -versio, joka lisää sisätilaa ja tavaratilaa entisestään.  Combo Electric XL-korimalli on 35 cm pidempi, jolloin tavaratila laajenee vaikuttavalla 253 litralla, jolloin vakiorahtitilaa on yhteensä 850 litraa (i) Mitattu tavaratila 5-paikkaiselle Combo Electric XL-koripituudelle, jossa kaikki istuimet ovat paikoillaan.   , jotta sinne mahtuu kaikki mitä tarvitset, myös kaksi extra istumapaikkaa (i) Saatavana lisävarusteena  .