Turvallisuus- ja avustinjärjestelmät
Automaattinen hätäjarrutus
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (i) Toimii automaattisesti 5 km/h - 85 km/h nopeudessa. Nopeusalueella 0-30 km/h törmäysnopeutta alentava hidastusmetriikka on 0,9 g. Nopeusalueella 30-85 km/h järjestelmä alentaa nopeutta enintään 22 km/h. Tämän raja-arvon jälkeen kuljettajan on jarrutettava itse, jotta nopeus pienenee entisestään. Järjestelmän toimintanopeusalue riippuu havaitusta esteestä (liikkuva kohde: 5-85 km/h; kiinteä kohde: 5-80 km/h; jalankulkija: 5-60 km/h). Opelin kuljettajaa avustavat järjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa, kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävästä.    varoittaa törmäyksestä jalankulkijan tai toisen ajoneuvon kanssa. Jos mitään ei tehdä, auto jarruttaa automaattisesti.  
Drive Assist Pack
Opel Drive Assist Pack (i) Lisävaruste   sisältää aktiivisen vakionopeudensäätimen, ajolinja-avustimen sekä laajennetun liikennemerkkien tunnistuksen.  
Kuolleen kulman varoitin
Uuden Combo Electricin kuolleen kulman varoitin valvoo ja varoittaa automaattisesti rinnakkaisilla kaistoilla ja kuolleissa kulmissa lähestyvistä ajoneuvoista, mikä antaa sinulle enemmän varmuutta kaistaa vaihtaessasi ja tekee elämästäsi hieman helpompaa.   
Sivututka
Sivututka (i) Lisävaruste   käyttää hitaasti käännyttäessä 12 anturia varoittamaan infotainment-näytöllä kuva- ja ääni varoituksilla esteistä, jotka eivät ehkä ole näkyvissä.  
IntelliGrip
Olivatpa sää- tai tieolosuhteet mitkä tahansa, IntelliGrip (i) Lisävaruste   -ajonhallinnan ansiosta sinä ja perheesi pääsette aina turvallisesti perille. Älykäs järjestelmä mukautuu huonon pidon olosuhteisiin, kuten ajamiseen mudassa, hiekassa tai lumessa, ja se on saatavana on viisi eri ajotilaa. 
Pysäköintikamera

180°:n laajakulmainen panoraamanäkymän tarjoava pysäköintikamera (i) Lisävaruste   heijastaa auton ympäristön 10" kosketusnäytölle. Näytön virtuaalinen ohjeistus helpottaa peruutusta.