SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

KOROTA PANOKSIA.

Tässä on uusi Corsa-e.

MUOTOILU.

TYYLIKÄS JA HIENOSTUNUT
Uuden Corsan muotoilu korostaa saksalaisen insinööritaidon tarkkuutta. Uudessa Corsassa on silmiä hivelevä keula ja upea siluetti. Se näyttää upealta kaikista kulmista. 
YLELLINEN TUNTUMA
Astu sisätiloihin, jotka tekevät välittömästi vaikutuksen tarkalla käsityötaidollaan, hienoilla yksityiskohdillaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Urheilullinen, kuljettajakeskeinen, persoonallinen mittaristo saa haluamaan lähtemään seuraavalle matkalle heti. 
VANTEET
Jos koolla on väliä, niin valinnaiset 16 tai 17 tuuman kevytmetallivanteet, joiden muotoilu hivelee silmiä, ovat erinomainen valinta. Haluatko lisätä näyttävää kontrastia? Ainutlaatuiset 17 tuuman musta-hopeat kevytmetallivanteet ovat paitsi kauniit, myös kevyet ja aerodynaamiset – ja parantavat siten suorituskykyä.  
KATTOVAIHTOEHDOT
Millainen tyylisi on? Valinnaisvarusteena löytyvällä tyylikkäällä värillisellä katolla voit lisätä mustaa tai valkoista mieleiseesi korin väriin. Valitsemalla valinnaisen panoraamakattoikkunan voit tehdä oman Corsasi sisätiloista erityisen valoisat.  

INNOVAATIOT.

INTELLI-LUX MATRIX LED -AJOVALOT
Näe ja näy. Luokkansa ensimmäiset Intelli-Lux LED® Matrix -ajovalot1 valaisevat kirkkaasti häikäisemättä muita kuljettajia. Nauti erinomaisesta valaistuksesta kaikissa tilanteissa. Valinnaisvaruste. 
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Valinnaisvarusteena löytyvän mukautuvan vakionopeudensäätimen (aktivoitavissa 30 km/h ->) ansiosta saat stressittömän ajokokemuksen. Se kiihdyttää ja hidastaa nopeutta automaattisesti ja auttaa säilyttämään aina riittävän turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. 
Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
KAISTAVAHTI JA KAISTALTAPOISTUMISVAROITUS
Nauti paremmasta turvallisuudesta ja ole tietoisempi ympäristöstäsi ajaessasi. Valinnainen kaistavahti reagoi aktiivisesti vaaralliseen ajoon ohjaamalla auton varovasti takaisin kaistamerkintöjen sisäpuolelle. Kaistaltapoistumisvaroitus varoittaa tahattomasta poistumisesta merkityltä kaistalta. Kumpikin järjestelmä auttaa välttämään väsymyksestä tai huomion herpaantumisesta aiheutuvat kuolemaan johtavat onnettomuudet. 
Kädet on pidettävä avustimista huolimatta pidettävä aina ohjauspyörässä käytön aikana. Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
DIGITAALINEN MITTARISTO
Nauti intuitiivisesta ja helppokäyttöisestä tietoviihdejärjestelmästä ja pidä huomiosi liikenteessä. Täysin digitaalinen mittaristo näyttää nopeuden ja navigointitiedot ja paljon muita tietoja juuri siellä, missä niitä tarvitset – aivan silmiesi edessä. Saatavilla valinnaisvarusteena. 
180° PANORAAMAPERUUTUSKAMERA
Peruuttamisesta tuli juuri turvallisempaa ja helpompaa, etenkin taajamassa ja ahtailla pysäköintialueilla. Valinnainen panoraamaperuutuskamera näyttää 180 asteen näkymän Corsasi takaosasta ja sen ympäristöstä yläviistosta. Olet varsinainen peruuttamisen ammattilainen, ennen kuin uskotkaan. 
EDISTYKSELLINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Vaivatonta pysäköintiä. Valinnainen edistyksellinen pysäköintiavustin havaitsee pysäköintiruudut ja käyttää ohjauspyörää. Sinun tarvitsee käyttää vain kaasua ja jarrua. 
Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.

HUIPPUTASON MUKAVUUTTA.

LÄMMITETTÄVÄT ISTUIMET JA OHJAUSPYÖRÄ
Kolmiportainen istuinlämmitys hemmottelee itseäsi ja apukuljettajaasi. Lämmitettävä ohjauspyörä pitää kätesi mukavan lämpiminä. Kun olet käynyt istumaan, et enää koskaan halua nousta pois. 
TAVARATILA
Onko matkatavaraa paljon? 267 litran tavaratilaan saat mahtumaan kaiken tarvittavan. Onko kuljetettavaa vielä enemmän? Voit laajentaa tavaratilaa taittamalla takaistuimet alas. Nyt on aika tehdä suurempia suunnitelmia Corsa-e:si kanssa.  

YHDISTETTÄVYYS.

NAVIGOINTI
Seuraava määränpääsi on vain yhden kosketuksen päässä. Valitse lisävarusteista Multimedia Navi Pro, jossa on 10 tuuman näyttö tai Multimedia Navi, jossa on 7 tuuman näyttö. Ajattele isosti ja mene minne haluat. 
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Kätevä ja helppokäyttöinen. Kosketusnäyttö, Apple CarPlay™1,3 ja Android Auto™2,3. Uuden Corsan tietoviihdejärjestelmät4 antavat sinulle vapaat kädet viestintään ja viihteeseen. Ne sisältävät muun muassa puheohjauksen ja äänen suoratoiston Bluetooth®5-yhteydellä. 
1 Apple CarPlay™ ja Apple Siri™ ovat Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.
2Android Auto™ on Google Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmäversion mukaan. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai Opel-liikkeestä.
4 Valinnainen.
5Bluetooth® on Bluetooth SIG inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
LANGATON LATAUS

Lataa älypuhelimesi ilman johtoa. Pane älypuhelimesi tavalliseen tapaan säilytysalueelle ja pysy yhteydessä ystäviisi.


Langaton lataus on valinnaisvaruste.Saattaa vaatia lisävarusteen älypuhelimelle. Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivien älypuhelinten kanssa. Voit tarkistaa yhteensopivuuden Opel-liikkeestä.

 

AJAMISEN ILO.

URHEILULLINEN SUORITUSKYKY
Uusi Corsa-e kuuluu eturiviin, kun kyse on ajamisen ilosta: Nollasta sataan 8,1 sekunnissa tarvitsematta valita oikeaa välityssuhdetta ja välittömällä väännöllä. Aivan uusi ajonautinnon muoto. 
MINIMAALINEN MELU, MAKSIMITEHO.
Myös melu voi olla saastetta. Siksi hiljainen uusi Corsa-e on miellyttävä. Sen hiljaisen sähkömoottorin avulla voit vähentää aktiivisesti melusaastetta ja saat rennomman ajokokemuksen. 
TÄYDELLISESTI INTEGROITU AKKU
Corsa-e:n akku on etu- ja takaistuinten alla. Tämä takaa mahadollisimman suuren tavaratilan. Lisäksi se tukee matalaa painopistettä, mikä parantaa ajodynamiikkaa. 

MITÄ SEURAAVAKSI?