Yhteydet
Navigointi
Seuraava määränpääsi on vain yhden kosketuksen päässä. Valitse lisävarusteista Multimedia Navi Pro, jossa on 10 tuuman näyttö tai Multimedia Navi, jossa on 7 tuuman näyttö. Ajattele isosti ja mene minne haluat.  
Tietoviihdejärjestelmä
Kätevä ja helppokäyttöinen. Kosketusnäyttö, Apple CarPlay™1,3 ja Android Auto™2,3. Uuden Corsan tietoviihdejärjestelmät4 antavat sinulle vapaat kädet viestintään ja viihteeseen. Ne sisältävät muun muassa puheohjauksen ja äänen suoratoiston Bluetooth®5-yhteydellä.  

1Apple CarPlay™ ja Apple Siri™ ovat Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.

2Android Auto™ on Google Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

3Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmäversion mukaan. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai Opel-liikkeestä.

4Valinnainen.

5Bluetooth® on Bluetooth SIG inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

Langaton lataus

Lataa älypuhelimesi ilman johtoa. Pane älypuhelimesi tavalliseen tapaan säilytysalueelle ja pysy yhteydessä ystäviisi.


Langaton lataus on valinnaisvaruste.Saattaa vaatia lisävarusteen älypuhelimelle. Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivien älypuhelinten kanssa. Voit tarkistaa yhteensopivuuden Opel-liikkeestä.

 
OpelConnect palvelut1
Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan. 
  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla ja Trip and Drive Management -palvelulla.

 

1 Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.