Turvallisuus ja innovaatiot
Intelli-Lux Matrix LED -ajovalot

Näe ja näy. Luokkansa ensimmäiset Intelli-Lux LED® Matrix -ajovalot1 valaisevat kirkkaasti häikäisemättä muita kuljettajia. Nauti erinomaisesta valaistuksesta kaikissa tilanteissa.

 

1Valinnaisvaruste. 

 
Mukautuva vakionopeudensäädin
Valinnaisvarusteena löytyvän mukautuvan vakionopeudensäätimen (aktivoitavissa 30 km/h ->) ansiosta saat stressittömän ajokokemuksen. Se kiihdyttää ja hidastaa nopeutta automaattisesti ja auttaa säilyttämään aina riittävän turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon.  
Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
Kaistavahti ja kaistaltapoistumisvaroitus
Nauti paremmasta turvallisuudesta ja ole tietoisempi ympäristöstäsi ajaessasi. Valinnainen kaistavahti reagoi aktiivisesti vaaralliseen ajoon ohjaamalla auton varovasti takaisin kaistamerkintöjen sisäpuolelle. Kaistaltapoistumisvaroitus varoittaa tahattomasta poistumisesta merkityltä kaistalta. Kumpikin järjestelmä auttaa välttämään väsymyksestä tai huomion herpaantumisesta aiheutuvat kuolemaan johtavat onnettomuudet.  
Kädet on pidettävä avustimista huolimatta pidettävä aina ohjauspyörässä käytön aikana. Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
Digitaalinen mittaristo
Nauti intuitiivisesta ja helppokäyttöisestä tietoviihdejärjestelmästä ja pidä huomiosi liikenteessä. Täysin digitaalinen mittaristo näyttää nopeuden ja navigointitiedot ja paljon muita tietoja juuri siellä, missä niitä tarvitset – aivan silmiesi edessä. Saatavilla valinnaisvarusteena.  
180° panoraamaperuutuskamera
Peruuttamisesta tuli juuri turvallisempaa ja helpompaa, etenkin taajamassa ja ahtailla pysäköintialueilla. Valinnainen panoraamaperuutuskamera näyttää 180 asteen näkymän Corsasi takaosasta ja sen ympäristöstä yläviistosta. Olet varsinainen peruuttamisen ammattilainen, ennen kuin uskotkaan.  
Edistyksellinen Pysäköintiavustin
Vaivatonta pysäköintiä. Valinnainen edistyksellinen pysäköintiavustin havaitsee pysäköintiruudut ja käyttää ohjauspyörää. Sinun tarvitsee käyttää vain kaasua ja jarrua.  
Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.