Teknologia
Täydellisesti integroitu akku
Corsa-e:n akku on etu- ja takaistuinten alla. Tämä takaa mahadollisimman suuren tavaratilan. Lisäksi se tukee matalaa painopistettä, mikä parantaa ajodynamiikkaa.  
Urheilullinen suorituskyky
Uusi Corsa-e kuuluu eturiviin, kun kyse on ajamisen ilosta: Nollasta sataan 8,1 sekunnissa tarvitsematta valita oikeaa välityssuhdetta ja välittömällä väännöllä. Aivan uusi ajonautinnon muoto.  
Minimaalinen melu, maksimiteho
Myös melu voi olla saastetta. Siksi hiljainen uusi Corsa-e on miellyttävä. Sen hiljaisen sähkömoottorin avulla voit vähentää aktiivisesti melusaastetta ja saat rennomman ajokokemuksen.  
Ajotilat

Suorituskykyä, taloudellisuutta tai molempia, Corsa-e sisältää ajotilan jokaiseen ajotyyliin:

  • Urheilutila tarjoaa maksimaalisen ajoelämyksen, tuottamalla huipputason vääntömomentin, urheilullisen kaasun vastaavuuden ja ohjauksen kalibroinnin.
  • Ekotila auttaa sinua maksimoimaan toimintamatkan rajoittamalla auton suorituskykyä (vääntö, kiihtyvyys) ja optimoimalla sähkökulutusta (lämmitys, ilmastointi).
  • Normaalitila tarjoaa hyvän tasapainon suorituskyvyn ja energiatehokkuuden väliltä.
 
Regeneroiva jarrutus
Corsa-e käyttää regeneroivaa jarrutusjärjestelmää, joka ottaa talteen kineettisen energian jarrutuksen aikana ja muuttaa sen toimintamatkaksi. Sen tehokkaimmassa asetuksessa (B-tila), suurin osa päivittäisestä ajostasi voidaan ajaa jarruttamatta perinteisillä jarruilla, vähentäen näin jarrujen kulumista ja huoltokustannuksia. 
Auton tietojen seuranta
Corsa-e pitää sinut informoituna ja ohjaksissa. Autojen tietojen seuranta kertoo kuljettajalle helposti ymmärrettävän intuitiivisen katsauksen, ajo-olosuhteista ja energian kulutuksesta, varmistaen maksimaalisen tehokkuuden ja toimintamatkan.