Kehittynyt teknologia
IntelliLux® Matrix LED
Uudessa Opel Corsa Electricssä on  luokkansa parhaat Intelli-Lux® Matrix LED -ajovalot, jotka tarjoavat optimaalisen näkyvyyden ja automaattisen adaptiivisuuden vastaantlijoiden häikäisemisen välttämiseksi. 14 Matrix segmentin ja uuden muotoilun ansiosta IntelliLux® antaa sinulle auttaa sinua luottamaan kaikissa olosuhteissa. 
Opel ajoavustimet
Aktiivinen kaistallapitoavustin tarkkailee tietä ja auttaa pitämään auton keskellä ajettavaa kaistaa hienovaraisin liikkein, tehden maantieajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. 
Mukautuva vakionopeudensäädin
Kun mukautuva vakionopeudensäädin on kytkettynä päälle se kiihdyttää ja hidastaa autoa automaattisesti pitäen etäisyyden edellä ajavaan autoon vakiona, tehden ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. 
Nopeusrajoituksen tunnistin
Uusi Opel Corsa Electricin edistyksellinen kamera järjestelmä tunnistaa lukuisia nopeus liikennemerkkejä ja esittää nämä sinulle digitaalisessa mittaristossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtui tienpäällä mitä tahansa, et voi olla näkemättä nopeusrajoituksia. 
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
Uuden Opel Corsa Electricin automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä tarkkailee edessä olevaa tietä, varoittaen kuljettajaa mahdollisista törmäyksistä ja aktiivisesti painaa jarrua jos kuljettaja ei niin tee. Järjestelmä tunnistaa autoja ja jalankulkijoita ja tarjoaa mielenrauhaa vilkkailla tieosuuksilla. (Järjestelmä on aktiivinen 5 km/h - 140 km/h välisillä nopeuksilla) 
Kuolleenkulman tunnistin
Uuden Opel Corsa Electricin kuolleenkulman tunnistin on aktiivinen 12 km/h ja 140 km/h välisillä nopeuksilla ja se tarkkailee jatkuvasti kuolleita kulmia. Tunnistimet ovat sijoitettu ulkotaustapeileihin varoittaen sinua kun kuolleessa kulmassa on jokin este, tehden näin ajomatkoistasi turvallisempia ja mukavampia.