Rohkea & puhdas muotoilu
Rohkea & puhdas muotoilu
Opel Corsa Electric erottuu joukosta sen matalalla ja dynaamisella ajoasennolla, Opel Vizor® keulamaskilla ja rohkeilla ulkoväri ja sisustus yhdistelmillä. 
Tunnusomainen Opel Vizor®
Uusi Opel Vizor® yhdistää luokan parhaan ajovalo teknologian, ilmanoton ja Opel tunnuksen yhdeksi osaksi toisiaan luoden Opel Corsa Electricillä rohkean ja erottuvan ilmeen. 
Kontrastinen musta katto
Uusi Opel Corsa saapuu aina tyylikkäästi sen kuuden jännittävän ulkovärin ansiosta - uutuutena saatavilla Graphite Grey väri ja lisävarusteena saatavana mustan värinen ulkokatto. 
Tyylikkäät aero vanteet
Kevytmetallivanteita saatavana 16" ja 17" kokoisina ja erilaisilla muotoiluilla tarjoten jokaiselle jotakin. Huippuluokan 17" kevytmetallivanteet tarjoavat aerodynaamista suorituskykyä ja silmiinpistävää tyyliä. 
Ergonomiset sisätilat
Astu sisään uuteen Opel Corsa Electriciin ja löydät digitaalisesti detoxisoidun tilan, intuitiivisella ja ergonomisella kuljettajaan keskittyneellä ohjaamolla. Korkealuokkainen viimeistely ja materiaalit antavat sinun nauttia ajamisesta. 
Saksalaista tarkkuutta
Konepellin etuosasta takaluukun Opel logoon, jokainen sentti uudesta Opel Corsa Electricistä on suunniteltu tuomaan ajamiseen takaisin hauskuutta.