Sähköinen ajaminen
Täydellisesti integroitu akusto
Uuden Opel Corsa Electricin ytimessä on uusi toisen sukupolven litium-ioni akkumme. Sen saumaton integrointi alustaan varmistaa matalan painopisteen tarjoten optimaalisia ja hauskoja ajo-ominaisuuksia - sisätiloista tinkimättä. 
Hauskaa sähköistä ajamista
Jokapäiväinen ajaminen Opel Corsa Electricillä on hauskaa - voit nauttia ajamisesta ilman vaihteiden vaihtamista, käytännössä ilman ääniä sekä sen 260Nm väännöstä. Uusi Opel Corsa Electric kiihtyy 0 - 100 km/h 8,3 sekunnissa ja sen huippunopeus on 150 km/h - Joten jos ajat sitten keskustassa tai maantiellä Corsa Electric tarjoaa sinulle kaiken! 
Vakiona DC-pikalataus
Uudessa Opel Corsa Electricissä lataaminen on erittäin helppoa. Sen parannetulla akulla voit ajaa nyt jopa 402 km täydellä latauksella ja tavallisella pikalatauksella voit ladata 20%-80% jopa noin 30 minuutissa. 
Valittavissa olevat ajotilat
Uuden Opel Corsa Electricin valittavissa olevat ajotilat antavat sinun muokata helposti ajokokemustasi. Urheilutila maksimoi ajodynamiikan, EKO -ajotila optimoi tehokkuuden ja normaali ajotila yhdistelee näitä kahta. 
Rekuperoivat jarrut
Uuden Opel Corsa Electricin rekuperoivat jarrut muuntavat auton liike-energiaa jarrutuksen aikana sähköksi joka varastoidaan auton ajoakustoon toimintamatkan maksimoimiseksi. Tämän lisäksi kun nostat jalkasi kaasupolkimelta auton ollessa liikkeessä alkaa auto automaattisesti lataamaan ajoakustoa, varmistaen maksimaalisen tehokkuuden ja minimoiden energian häviämisen. 
Ajoneuvon tietojen seuranta
Uuden Opel Corsa Electricin tietojen seurantajärjestelmä antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja autosi sen hetkisestä tilasta. Energian kulutuksesta ajoakuston varaustasoon, kaikki on visualisoitu helposti ymmärrettävällä tavalla jotta voit vain nauttia ajamisesta.