Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OTA NIIN PALJON TILAA KUIN HALUAT.

Crossland X sopii täydellisesti elämäntyyliisi. Se tarjoaa poikkeuksellista muunneltavuutta ja tila-auton tavaratilan – kaikelle, mitä päivä tuo mukanaan.

 

Katumaasturille tyypillisen muotoilunsa ansiosta Crossland X tarjoaa luokkansa suurimman tavaratilan, 410 litraa. Tavaratilan voi myös laajentaa 1 255 litraan. Lisäksi autosta voi tehdä tilavamman usein eri keinoin: takaistuimia voi siirtää1 ja ne voi taittaa alas suhteessa 40/60, käsinojat voi taittaa pitempien tavaroiden kuljettamista varten ja tavaratilan lattian korkeutta voi säätää.

 

1Sisältyy valinnaisvarustepakettiin.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

ISTU RENNOSTI – ILMAN SELKÄKIPUJA.

Rennosti perille: ergonomiset AGR-istuimet ovat saaneet AGR:n hyväksynnän (selän terveyttä edistävä kampanja)1 ja niissä on 16 säätömahdollisuutta.

 

Korkean istuma-asennon ansiosta Crossland X tarjoaa enemmän kuin vain paremman näkyvyyden. Ergonomisten erikoisistuintensa ("selän terveyttä edistävän kampanjan" sertifioimat) ansiosta Crossland tukee terveellistä ajoasentoa. Sinulle sopiva auto, jossa kaikki voivat istua mukavasti säädettävien istuinten, selkänojien ja pääntukien ansiosta.

 

1Valinnaiset ergonomiset istuimet ovat todistaneet selkäystävällisyytensä "Aktion Gesunder Rücken e.V." -yhdistykselle, joka on eri alojen lääkäreistä ja terapeuteista koostuva riippumaton asiantuntijatoimikunta, jonka tavoitteena on selkäkivun ehkäiseminen.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN