SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

TÄMÄ ON UUSI CROSSLAND.

NÄYTTÄVÄ JA KÄYTÄNNÖLLINEN.

MUOTOILU.

ULKOPUOLI
Uusi Crossland antaa rohkean puhtaan ulkomuodon puhua puolestaan. Saksalaista suunnittelua kiireisen arjen ja seuraavan seikkailusi vaatimuksiin. 
SISÄTILAT
Päitä kääntävä muotoilu jatkuu tilavaan ja käytännölliseen matkustamoon. Nauti ensiluokkaisesta mukavuudesta laadukkaiden istuinten, tarkan ohjattavuuden ja hyvän näkyvyyden ansiosta.
 
TAKAOSAN MUOTOILU
Tummansävyiset LED-takavalot lisäävät tyyliä ja näkyvyyttä. Kiiltävän mustat takaluukun yksityiskohdat ja uudet merkinnät madaltavat autoa visuaalisesti korostaen uuden Crosslandin vahvaa asennetta. 
VANTEET
Crosslandin uusi ilme on valmis jokapäiväiseen seikkailuun - ja paranee entisestään, kun valitset itsellesi sopivan mallin vanteita myöten. Vanteet korostavat tyylikkyyttä ja viimeistelevät juuri Sinun Crosslandin. 
PANORAMA- JA VÄRIKATTO
Viimeinen silaus ulkonäölle on valinnaisena tilattava värikatto. Diamond Black tai Jade White -väri katossa viimeistelee Crosslandin tyylikkään profiilin. Vaativimpaan makuun löytyy myös valinnaisena tilattava panoraamakatto. 

TURVALLISUUS JA INNOVAATIOT.

MUKAUTUVAT AFL LED -AJOVALOT
Hyödynnä Crosslandin ominaisuudet ja aja turvallisemmin. Mukautuvat AFL LED-ajovalot parantavat huomattavasti näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa mukautumalla jokaiseen tilanteeseen. Ne eivät häikäise edellä menevää eikä vastaantulevaa. 
PERUUTUSKAMERA
Crosslandin valinnainen peruutuskamera tekee peruuttamisesta helpompaa. Älykäs 180° -panoraamakamera antaa terävän ja erityisen leveän näkymän mukavasti kojelautaan. Sen avulla näet kuolleet kulmat, tarkistat esteet ja vältät vaaratilanteet palatessasi liikenteeseen. 
AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS
Opelin turvallisuusvarusteet antavat sinulle varmuuden olla valmis mihin tahansa tie vie. Ajaminen on turvallisempaa sinulle ja muille. Esimerkiksi valinnainen automaattinen hätäjarrujärjestelmä tunnistaa jalankulkijat ja muut ajoneuvot, joita et ole välttämättä huomioinut. Järjestelmä varoittaa ja jarruttaa automaattisesti, mikäli et reagoi ajoissa törmäyksen välttämiseksi. 
Valinnainen hätäjarrutusjärjestelmä toimii automaattisesti yli 5 km/h ja alle 85 km/h. 5–30 km/h: n hidastusmetri törmäyksen törmäysnopeuden vähentämiseksi on 0,9 g. 30-85 km/h järjestelmä vähentää nopeutta enintään 22 km/h. Tämän kynnyksen jälkeen kuljettajan on jarrutettava itse vähentääkseen nopeutta entisestään. Automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän toimintanopeusalue riippuu havaitusta esteestä (liikkuva kohde: 5-85 km/h; kiinteä kohde: 5-80 km/h; jalankulkija: 5-60 km/h). Opelin kuljettajan avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta.
TUULILASINÄYTTÖ
Valinnainen tuulilasinäyttö (HUD) heijastaa olennaiset tiedot, kuten nopeuden, kojelaudan hälytykset ja liikennemerkit suoraan silmiesi eteen. Voit keskittyä ajamiseen ja pitää katseen tiessä.
 
AUTOMAATTINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Tee pysäköinnistä vaivatonta Crosslandin kuljettajan avustinjärjestelmien avulla, jotka ohjaavat sinut jopa mukavimmalle paikalle. Automaattinen pysäköintiavustin skannaa tilan antureilla ja ohjaa auton itsenäisesti paikalle, kun sinä vain hoidat kaasupoljinta, jarrua ja vaihdetta. Kun olet valmis, se voi ohjata sinut myös tielle. 

MUKAVUUTTA JA MUUNNELTAVUUTTA.

MUUNNELTAVUUS
Crosslandissa on kaikki tarvitsemasi tila. Sisätilat ovat mukautettavissa elämäntyyliisi sopivaksi, tarjoten poikkeuksellisen monipuolista säilytystilaa. Crossland tarjoaa 410 litran tavaratilan, joka voidaan laajentaa jopa 1255 litraan. Se tarjoaa myös yhden luokkansa suurimmista kantavuuksista. 
LIIKUTELTAVA TAKAISTUIN
Jos päiväsi on osoittautumassa tavallista vaativammaksi, voit tehdä Crosslandista vieläkin tilavamman. Mallista riippuen takaistuimia voidaan siirtää ja taittaa suhteessa 40/60, käsinojat voidaan kääntää pidempien tavaroiden kuljettamista varten ja tavaratilan alaosaa voidaan säätää korkeussunnassa. 
ERGONOMISET AGR-URHEILUISTUIMET
Crosslandin ergonomisilla AGR-istuimilla matkanteko on erittäin miellyttävää. Istuinten laajat säätövaihtoehdot mahdollistavat mukavan ja terveellisen ajoasennon. 
Terveellisempien selkien puolesta -kampanja (AGR) on itsenäinen yhdistys Saksassalääkärit ja terapeutit tukevat sitä. Vuodesta 1995 lähtien AGR on tutkinut laajasti selkävammojen ehkäisyä ja käsitellyt selkäkipujen yleistä tilaa. AGR-etiketti vahvistaa, että uuden Crosslandin ergonomisesti sertifioidut AGR-istuimet täyttävät jopa korkeimmat saksalaiset standardit, mikä varmistaa, että kuljettajien ja matkustajien selkät ovat hyvissä käsissä.
LÄMMITYSMUKAVUUKSIA
Viileinä päivinä Crosslandin lämmitettävät etuistuimet ja ohjauspyörä tekevät liikkumisesta mukavaa. 

YHDISTETTÄVYYS.

INFOTAINMENT
Pidä yhteyttä, hallitse ja viihdy matkoillasi. Paranna kuljettajan ja matkustajien matkakokemusta infotainment-järjestelmän Bluetooth®-, Apple CarPlay - tai Android Auto -yhteyksien avulla. Voit puhua ja viestiä  pitäen samalla kätesi turvallisesti ohjauspyörässä ja silmäsi mukavasti tiellä. 
NAVIGOINTI
Ajoit sitten tuttua tai tuntematonta reittiä, Crosslandin valinnaisena saatava navigointi opastaa sinut perille turvallisesti ja helposti. 
LANGATON MOBIILILAITTEEN LATAUS
Erittäin kätevä mobiililaitteen langaton latausmahdollisuus on hankittavissa Crosslandiin lisävarusteena. 
Älypuhelin saattaa tarvita lisätarvikkeita latausta varten. Langaton lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivilla älypuhelimilla. Tarkista yhteensopivuus ottamalla yhteyttä Opelin jälleenmyyjään.

AJO-OMINAISUUDET.

MOOTTORIT
Crosslandin uusi ilme osoittaa sen, että kompatki maastoauto voi olla myös tyylikäs. Tehokkaiden ja taloudellisten moottoreiden avulla Crossland on myös dynaaminen käsitellä. 
1.2 litrainen vapaasti hengittävä bensiinimoottori tuottaa 61 kW (83 hv) tehon, kun taas 1.2 Turbo -bensiinimoottori tarjoaa joko 81 kW (110 hv) tai 96 kW (130 hv) tehoa. Olipa moottorivalintasi mikä tahansa, Crossland tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä kaikkiin tilanteisiin.
VAIHTEISTOT
Crossland tarjoaa nautinnollista liikkumista sekä manuaali- että automaattivaihteisena. 
TALOUDELLISUUS
Crossland on aina ollut eturintamassa Opelin sitoumuksessa noudattaa kaikkia tulevia eurooppalaisia ​​päästöstandardeja. Edistyneet voimansiirrot, päästöjä vähentävät tekniikat ja tehokkuutta lisäävät ominaisuudet, kuten Start / Stop-moottorit, vähentävät polttoaineenkulutusta. 

OPEL+ LISÄVARUSTEET.

Yksilöi autosi.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel + -lisävarusteilla ja ota kaikki irti Crosslandista. Suunniteltu ja testattu Opelille.