SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI OPEL GRANDLAND PHEV.

MUOTOILU.

ROHKEA JA KUNNIANHIMOINEN
Kunnianhimoisimmassan uudistuksensa myöstä Uusi Opel Grandland PHEV yhdistää rohkeaa estetiikkaa saksalaiseen insinööritaitoon, ja lopputuloksena on aivan omanlaisensa katumaasturi. Tunnistettava Vizor keulakuvanaan, uudessa Grandlandissa yhdistyy itsevarma asenne ja päät kääntävä olemus. 
KESKITY OLENNAISIMPAAN
Uudessa Grandland PHEV:ssä on vakiona Opelin uusi Pure Panel -tietokeskus. Tämä integroitu näyttö muuttaa ajokokemusta suodattamalla kuljettajan tietovirrasta pois kaiken epäoleellisen. 
KAUTTAALTAAN UUSI
Kun sanomme, että Grandland PHEV ei ole ihan tavallinen katumaasturi, tarkoitamme sitä kauttaaltaan. Kaikki tässä Opelin Bold & Pure -autoperheen uutuudessa on hiottu viimeiseen asti, mikä näkyy vaikuttavan ulkokuoren värivalinnoissa sekä urheilullisissa 17", 18" ja 19" kevytmentallivanteissa. 
PÄIVITTÄIN PÄÄT KÄÄNTÄVÄ
Et ole ihan tavallinen, joten miksi olisi katumaasturisikaan? Löydä uudestaan uniikki itsesi uudistuneen kaksivärisen Grandland PHEV:n kautta, ja valmistaudu kääntämään päät aina kun käynnistät auton. 
MUUTAKIN KUIN NIMI
Grandlandin uusi nimimerkintä on selkeä todiste rohkeasta ja puhdistetusta lippulaiva-katumaasturista. Ei pelkkä nimikyltti, vaan myös lupaus uskomattomasta ajoteknologiasta ja voimasta valmiina käyttöön. Tätä on Grandlandin uusi aika. 
KATSEET TULEVAISUUTEEN
Grandland PHEV ei kalpene yhdestäkään kuvakulmasta. Edestä taakse, rohkeat muotoiluratkaisut ja nousevat linjat kuljettavat katsetta. Keulan tunnusomainen Opel Vizor  yhdistää sulavasti etuosan laitteet, sensorit ja toiminnot yhteen osioon. Toisessa päässä muotoillut Full LED -takavalot toistavat sointuvasti Vizorin muotokieltä... mutta Grandland PHEV:ssä on aina uutta löydettävää. 

INNOVAATIOT.

INTELLI-LUX LED® PIXEL LIGHT
Täältä tulevat Intelli-Lux LED® Pixel Light -ajovalot – seuraava askel ajovalotekniikassa. Tämä huippuluokan järjestelmä parantaa näkyvyyttä pimeällä häikäisemättä vastaantulevia kuljettajia. Jokainen ajovalo sisältää 84 segmenttiä, jotka mukautuvat ajo-olosuhteisiin sammuttamalla yksittäisiä osia. 
NIGHT VISION

Nyt pimeällä ajaessa apunasi on myös infrapunakamera.

 

Uusi Night Vision¹ -kamerajärjestelmä on uusin pimeällä ajon innovatio. Kehittynyt infrapunakamera parantaa huomattavasti näkyvyyttä yli 300 metrin päässä, tavallisten ajovalojen kantaman yli, ja auttaa huomaamaan jalankulkijoita ja eläimiä hämärässä sekä näyttää videokuvan suoraan kuljettajan digitaalisessa tietokeskuksessa. Automaattinen hätäjarrutus käynnistyy jos este tulee liian lähelle. Uusi Grandland PHEV onkin turvallisempi hämärällä kuin tavallinen katumaasturi.

 

¹ Valinnaisvaruste. Kuljettajan apujärjestelmät tukevat kuljettajaa järjestelmän rajoitteiden puitteissa, kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.

 
AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS

Hätäjarrutusjärjestelmä¹ varoittaa kuljettajaa vaarallisista tilanteista äänimerkillä. Jos toinen auto tai jalankulkija tulee liian lähelle, järjestelmä hidastaa auton nopeutta tai pysäyttää auton kokonaan.

 

¹ Automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto toimivat automaattisesti 5–140 km/h:n nopeuksilla. 5–30 km/h:n nopeuksilla törmäysvoiman alennusvaikutus on 0,9 g. 30–140 km/h:n nopeuksilla järjestelmä alentaa nopeutta enintään 50 km/h. Tätä kynnysarvoa suuremmilla nopeuksilla kuljettajan täytyy jarruttaa itse vähentääkseen nopeutta. Automaattisen hätäjarrutuksen ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon toimintanopeusalue määräytyy havaitun esteen mukaan (liikkuva este: 5–140 km/h; kiinteä este: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.

 
EDISTYKSELLINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Uudistunut Grandland PHEV tunnistaa pysäköintitilan puolestasi ja ohjaa pysäköimään auton tilaan. Sinun tarvitsee vain huolehtia kaasusta ja jarrusta. 
ETU- JA TAKAKAMERA

Edistyneen etu-ja takakameran ansiosta näet enemmän ja voit olla luottavainen myös ahtaassa tilassa. Kehittynyt peruutusjärjestelmä1 havaitsee tiellä olevat esineet, jotka pystyt myös näytöltä näkemään - tämä takaa vaivattoman ja mukavan peruutuskokemuksen joka kerta.

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta

 
KAISTALLAPITO JA KAISTAVAHTI
Nauti paremmasta turvallisuudesta ja tietoisuudesta ajon aikana. Kaistallapitoavustin1,2 reagoi aktiivisesti sivuttaisliikkeisiin ohjaamalla ajoneuvoa varovasti takaisin kaistan keskelle. Kaistavahti3 varoittaa sinua siitä, että olet tahattomasti poistunut merkityltä kaistalta.  

1 Valinnaisvaruste.

2 Käsien on pysyttävä ohjauspyörässä käytön aikana.

3 Opel kuljettajan avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajamisesta.

AJOLINJA-AVUSTIN
Ajolinja-avustin on innovatiivinen Grandland PHEV:n järjestelmä, joka yhdistää adaptiivisen vakionopeudensäätimen (Stop&Go)-toiminnolla sekä kaistallapitoavustimen. Toimii puoliautomaattisesti seuraten edelläajavaa ajoneuvoa ja pitäen etäisyyden turvallisena. 
AUTOMAATTI-8-VAIHTEINEN

Valittavanasi on neljä erilaista ajotilaa – sähköinen, hybridi, neliveto¹ ja Sport. Hybridi-tilassa auto valitsee itse taloudellisimman käyttövoiman, ja vaihtaa päästöttömään sähköajoon matalissa nopeuksissa.

 

¹ Neliveto vain Hybrid 4x4-mallissa

 

PREMIUM-MUKAVUUS.

ERGONOMISET ETUISTUIMET

Unohda tuttu selän jomotus, sillä AGR-sertifioidut¹ ergonomiset urheiluistuimet edessä tarjoavat ylellistä istuinmukavuutta pitkillä matkoilla.

 

 • Rento istuma-asento
 • 16 säätöä²
 • Ylelliset nahkaistuimet²
 • Lämmitettävät ja ilmastoidut istuimet²


¹ Saatavuus riippuu valikoimasta. Sertifikaatti on eri lääketieteen alojen asiantuntijoista koostuvan riippumattoman testitoimikunnan myöntämä laatutakuu.

² Valinnainen tietyissä varustetasoissa.

 
LÄMMITYSTOIMINNOT

Päihitä pakkanen näillä lämmitystoiminnoilla:

 

 • Lämmitettävät etu- ja takaistuimet (nahkaverhoilussa). Hemmottele itseäsi ja matkustajiasi lämpimillä istuimilla
 • Lämmitettävä ohjauspyörä. Paina painiketta, niin ohjauspyörän otealueet lämmittävät käsiäsi
 • Lämmitettävä ThermaTec™-tuulilasi. Lumi ja jää sulavat nopeasti pois
 • Lämmitettävät sivupeilit. Ei enää jään raaputtamista. Hyvä näkyvyys hetkessä
 
HANDSFREE-TAKALUUKKU
Jalan liikkeellä aktivoitava sähkötoiminen takaluukku avautuu nopeasti ja helposti joko heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla tai painiketta painamalla. 

YHDISTETTÄVYYS.

MULTIMEDIA

Uuden Grandland PHEV:n täysin digitaalinen Pure Panel muodostuu 7" multimedia- ja  10" navigaatiokosketusnäytöistä. Yhdistä älypuhelimesi saumattomasti Apple CarPlay™  tai Android Auto™ -sovelluksen avulla ja käytä karttoja, viestipalveluita ja äänen suoratoistoa kuuden huippuunsa viritetyn kaiuttimen kautta.

 

 • AM/FM ja DAB-radio
 • Äänen suoratoisto ja handsfree-puhelut Bluetoothin® kautta
 • Musiikin toisto USB:n kautta
 • Äänikomennot kytketyn älypuhelimen kautta
 
NAVIGOINTI

Laajenna kokemuspiiriäsi – eksymättä. Euroopan kartasto on sormiesi ulottuvilla 10-tuumaisen kosketusnäytön ja Multimedia Navi -järjestelmän integroidun 3D-kartan ansiosta.

 

 • Dynaaminen 3D-navigointi ja TMC-liikennepalvelu
 • Integroitu Euroopan karttatietokanta
 • Kiinnostavat kohteet ja välietapit
 • Määränpään lisäys puhekomennolla ja jäsenneltynä
 
LANGATON ÄLYPUHELIMEN LATAUS
Ei enää kaapeleita. Älypuhelin PMA ja QI -standardit tukevat Grandlandin induktiivistä latausasemaa älypuhelimille. 
OPELCONNECT

Älyteknologia ja -palvelut tarjoavat yhteydet ja innovaatiot, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan matkustamisen.

 

Nauti mielenrauhasta, sillä hätä- ja vikapuheluiden lisäksi ajoneuvo muistuttaa kilometreistä, polttoaineen määrästä sekä huoltotarpeista.

 

Kätevän e-Remote Control -etähallinnan avulla voit tarkastaa akuston varauksen sekä hallita lataautumista ja ilmastointia myOpel-sovelluksen kautta. 

 

Aja fiksusti, kun Live Navigation / Line Navigation Plus -palvelut ja reittisuunnittelu tekevät matkasta rennon.

 

OPEL-LISÄVARUSTEET. 

Tarvikkeet kaikkiin tarpeisiin.

Ota kaikki irti Grandland PHEV:stäsi alkuperäisillä Opel-lisävarusteilla. Suunniteltu ja testattu juuri sinun Opeliasi varten.

 

Kuvat voivat poiketa myynnissä olevista tuotteista.

Kotilatausasema, 11 kW
LUE LISÄÄ
Mode-3 latauskaapeli, 11 kW
LUE LISÄÄ
Latauskaapelilaukku
LUE LISÄÄ