Yhteydet
Multimedia

Uuden Grandland PHEV:n täysin digitaalinen Pure Panel muodostuu 7" multimedia- ja  10" navigaatiokosketusnäytöistä. Yhdistä älypuhelimesi saumattomasti Apple CarPlay™  tai Android Auto™ -sovelluksen avulla ja käytä karttoja, viestipalveluita ja äänen suoratoistoa kuuden huippuunsa viritetyn kaiuttimen kautta.

 

  • AM/FM ja DAB-radio
  • Äänen suoratoisto ja handsfree-puhelut Bluetoothin® kautta
  • Musiikin toisto USB:n kautta
  • Äänikomennot kytketyn älypuhelimen kautta

 

1 Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

2 Android AutoTM on Google Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnon voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

4 Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

 
Navigointi

Laajenna kokemuspiiriäsi – eksymättä. Euroopan kartasto on sormiesi ulottuvilla 10-tuumaisen kosketusnäytön ja Multimedia Navi -järjestelmän integroidun 3D-kartan ansiosta.

 

  • Dynaaminen 3D-navigointi ja TMC-liikennepalvelu
  • Integroitu Euroopan karttatietokanta
  • Kiinnostavat kohteet ja välietapit
  • Määränpään lisäys puhekomennolla ja jäsenneltynä

 

1 Live Navigation -palveluihin sisältyvät reaaliaikainen liikenne, polttoaineiden hinnat, pysäköintitiedot, kohdepisteiden haku verkossa, latauspalvelua tarjoavien kohdepisteiden haku, sää- ja kelivaroitukset (ei saatavilla Saksassa eikä Sveitsissä).

2 Live Navigation -palveluihin sisältyvät reaaliaikainen liikenne, polttoaineiden hinnat, pysäköintitiedot, kohdepisteiden haku verkossa, latauspalvelua tarjoavien kohdepisteiden haku, sää- ja kelivaroitukset (ei saatavilla Saksassa eikä Sveitsissä). Live Navigation Plus -palvelut sisältyvät hintaan 3 vuodeksi, jonka jälkeen niistä veloitetaan lisämaksu. Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat autoittain ja maittain.

 
Langaton älypuhelimen lataus
Ei enää kaapeleita. Älypuhelin PMA ja QI -standardit tukevat Grandlandin induktiivistä latausasemaa älypuhelimille.  
OpelConnect

Älyteknologia ja -palvelut tarjoavat yhteydet ja innovaatiot, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan matkustamisen.

 

Nauti mielenrauhasta, sillä hätä- ja vikapuheluiden lisäksi ajoneuvo muistuttaa kilometreistä, polttoaineen määrästä sekä huoltotarpeista.

 

Kätevän e-Remote Control -etähallinnan avulla voit tarkastaa akuston varauksen sekä hallita lataautumista ja ilmastointia myOpel-sovelluksen kautta. 

 

Aja fiksusti, kun Live Navigation / Line Navigation Plus -palvelut ja reittisuunnittelu tekevät matkasta rennon.

 

1 Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja autoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätäpuhelun ja tiepalvelupuhelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä allekirjoittamalla kirjallinen suostumus ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvoa tilattaessa ja riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Tiepalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisenä rekisteröitymisen jälkeisenä vuotena, sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta saat osoitteesta www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteesta www.opel.de/mobilservice. Asianomaisia yleisiä ehtoja sovelletaan.

3 Vain Grandland Hybrid.

4 Live Navigation ja Live Navigation Plus -palvelut sisältyvät 3 vuodeksi ja edellyttävät sen jälkeen erillistä tilausmaksua. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja autoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta tai maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.