Muotoilu
Rohkea ja kunnianhimoinen
Kunnianhimoisimmassan uudistuksensa myöstä Uusi Opel Grandland PHEV yhdistää rohkeaa estetiikkaa saksalaiseen insinööritaitoon, ja lopputuloksena on aivan omanlaisensa katumaasturi. Tunnistettava Vizor keulakuvanaan, uudessa Grandlandissa yhdistyy itsevarma asenne ja päät kääntävä olemus. 
Keskity olennaisimpaan
Uudessa Grandland PHEV:ssä on vakiona Opelin uusi Pure Panel -tietokeskus. Tämä integroitu näyttö muuttaa ajokokemusta suodattamalla kuljettajan tietovirrasta pois kaiken epäoleellisen. 
Kauttaaltaan uusi
Kun sanomme, että Grandland PHEV ei ole ihan tavallinen katumaasturi, tarkoitamme sitä kauttaaltaan. Kaikki tässä Opelin Bold & Pure -autoperheen uutuudessa on hiottu viimeiseen asti, mikä näkyy vaikuttavan ulkokuoren värivalinnoissa sekä urheilullisissa 17", 18" ja 19" kevytmentallivanteissa. 
Päivittäin päät kääntävä
Et ole ihan tavallinen, joten miksi olisi katumaasturisikaan? Löydä uudestaan uniikki itsesi uudistuneen kaksivärisen Grandland PHEV:n kautta, ja valmistaudu kääntämään päät aina kun käynnistät auton. 
Muutakin kuin nimi
Grandlandin uusi nimimerkintä on selkeä todiste rohkeasta ja puhdistetusta lippulaiva-katumaasturista. Ei pelkkä nimikyltti, vaan myös lupaus uskomattomasta ajoteknologiasta ja voimasta valmiina käyttöön. Tätä on Grandlandin uusi aika. 
Katseet tulevaisuuteen
Grandland PHEV ei kalpene yhdestäkään kuvakulmasta. Edestä taakse, rohkeat muotoiluratkaisut ja nousevat linjat kuljettavat katsetta. Keulan tunnusomainen Opel Vizor  yhdistää sulavasti etuosan laitteet, sensorit ja toiminnot yhteen osioon. Toisessa päässä muotoillut Full LED -takavalot toistavat sointuvasti Vizorin muotokieltä... mutta Grandland PHEV:ssä on aina uutta löydettävää.