Teknologia
Sähköistynyt elämys
Uudistuneen Grandland PHEV:n sähkövirta saadaan huippuluokan nestejäähdytetystä litium-ioniakustosta, joka sijaitsee matkustamon alla. Sijoitus takaa matkustamolle sekä tavaratilalle avarimman mahdollisen tilan sekä tukee auton vakaata ja matalaa painopistettä. 
Jännittävä ja tehokas

1.6-bensiinimoottori yhdistettynä sähkövoimaan 13,2 kWh:n akustosta... jännittävä mutta tehokas on mitä voit odottaa uudesta Grandland PHEV:stä. 

 

Riippuen valitsemastasi voimansiirrosta, käytössäsi on 221 kW (300 hevosvoimaa) 520 nm vääntömomentilla nelivetomalleissa, tai 165 kW (225 hv) 360 nm momentilla etuvetoisissa malleissa.

 

Polttomoottori käynnistyy tarvittaessa automaattisesti takaamaan parhaan tasapainon tehokkuuden ja suorituskyvyn välillä.

 
Voimakas ja dynaaminen
Etu- ja nelivetoinen Grandland PHEV on varustettu 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Voima ilman hallintaa ei vielä riitä, ja siksi Grandland PHEV:n jatkuvasti käytössä oleva e-AWD-teknologia sähköistetyn taka-akselin kautta takaa parhaan pidon erilaisissa ajo-olosuhteissa. 
Hallinnan vapaus

Neljä eri ajotilaa takaa sen, että Grandland PHEV mukautuu ajotapaasi napin painalluksella – hyödyntäen kaikki katumaasturin ja sähköauton edut.

 

  • Hybrid-tila tarjoaa parhaan tasapainon polttoaineen kulutuksen ja ajosuorituskyvyn välillä
  • AWD-tila (jos käytössä) käynnistää sekä bensiini- että sähkömoottorit ja parantaa pitoa hankalilla pinnoilla
  • Sport-tila hyödyntää moottorien yhdistettyä voimaa ja tarjoaa dynaamisemman ajokokemuksen
  • Electric-tila käyttää pelkkää sähkömoottoria, ja voit ajaa ilman päästöjä tai melua
 
Palauttava jarrutus

Huippuluokan i-Booster-tehojarrujärjestelmän* avulla Grandland PHEV ottaa talteen ajo- ja jarrutusenergiaa ja lisää sen sähköiseen toimintasäteeseen.

 

i-Boosterissa on kaksi tilaa:

  • D-drive-tila palauttaa osan energiasta kuljettajan ottaessa jalan pois kaasulta
  • B-mode-tila lisää palautusta sekä jarrutuksesta että normaalista hidastamisesta

 

Kun akku on täyteen ladattu tai tarvitaan nopeampaa hidastamista Grandland PHEV siirtyy automaattisesti i-Booster-jarruista tavallisiin jarruihin.

 

*korkeintaan 10% akkukapasiteetista hybridimalleissa.

 
Kulutuksen tarkkailu
Uudessa Grandland PHEV:ssä ajoneuvon tiedot ovat kuljettajan saavutettavissa elegantin yksinkertaisen, digitaalisen puhtaan Pure Panel -tietokeskuksen kautta. Se tarjoaa intuitiivisen tavan seurata virrankulutusta sekä auttaa saavuttamaan parhaan toimintasäteen ja energiatehokkuuden.