SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI OPEL GRANDLAND.

MUOTOILU. 

ROHKEAA ROHKEAMPI
Opelin rohkeat ja, puhtaat muotoiluperiaatteet ovat tehneet Grandlandista jäljittelemättömän SUV:n. Urheilullinen estetiikka tuottaa täsmällisiin saksalaisiin linjoihin yhdistettynä ainutlaatuisen vaikutuksen tiellä ja ylittää kaikki odotukset. 
OLENNAISEEN KESKITTYVÄ
Uusi Opel Grandland ja upea Pure Panel® -näyttö. Tämä ajokokemuksen digitaalisesti merkittävä kehitys helpottaa nykyaikaisissa autoissa tavallista informaatioähkyä. Opel Grandland virtaviivaistaa ajotiedot ja rauhoittaa digitaalista ympäristöä poistamalla tietojen sekavuutta, melua ja muita häiriötekijöitä. 
ALUSTA ALKAEN
Sanoessamme, että tämä on täysin uuden sukupolven SUV, tarkoitamme paljon muutakin kuin ulkonäkömuutosta. Uusi Grandland on suunniteltu uudelleen alusta alkaen. Jokainen ominaisuus ja toiminto on harkittu tarkasti yksityiskohtia myöten, ja tämä näkyy edukseen erottuvassa ulkoasussa, yhteensopivissa korin väreissä ja 17", 18" ja 19" kokoluokissa saatavana olevien kevytmetallivanteiden urheilullisuudessa. 
HUOMATTAVA
Näytä oma tyylisi uuden Grandlandin kaksisävykaton ja korin yhdistelmillä, jotka taatusti saavat päät kääntymään. 
EI PELKKÄ NIMI
Päivitetyt ulkoiset Grandland-tunnisteet ovat osoitus puhtaasta, rohkeasta muotoilusta, joka näkyy kaikkialla Opelin lippulaivassa Grandlandissa. Kyseessä ei ole pelkkä nimi: mallinimi kertoo konepellin alla olevasta upeasta ajoteknologiasta ja antaa aavistuksen auton tehosta. Tämä on varmin merkki siitä, että aivan uudenlainen SUV on täällä. 
HUOMAA HUOMINEN
Uusi Opel Grandland erottuu selvästi ja rohkeasti joukosta kaikilta osiltaan: uskaliailta muotoiluvalinnoiltaan, edistyksellisiltä tehosteominaisuuksiltaan ja innovatiiviselta teknologialtaan. Ikonisesta Opel Vizor® -keulasta aina veistoksellisiin LED-takavaloihin asti Grandland tarjoaa aina jotakin uutta. 

TURVALLISUUS JA INNOVAATIOT.

INTELLI-LUX LED PIXEL -AJOVALOT

Saammeko esitellä: uraauurtavat Intelli-Lux LED® Pixel -ajovalot1, ajovalojen seuraavan sukupolven tekniikkaa. Tämä luokkansa paras järjestelmä parantaa näkyvyyttä yöaikaan kaukovaloilla, jotka eivät häikäise vastaan tulevien autojen kuljettajia. Kussakin ajovalossa on 84 segmenttiä, jotka mukautuvat liikenneolosuhteisiin sammuttamalla automaattisesti yksittäisiä yksikköjä.

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta

 
NIGHT VISION

Poistu pimeästä Opelin Night Vision1 -järjestelmällä. Edessä sijaitseva infrapunakamera "näkee" ihmiset ja eläimet jopa 100 m:n päästä niiden ja ympäristön välisen lämpöeron ja liikesuunnan perusteella ja näyttää näkymän kuljettajan infomittaristossa. Night Vision aktivoi automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän auton pysäyttämiseksi mahdollisissa törmäystilanteissa.

 

1 Saatavuus riippuu tarjouksesta. Opelin ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Vastuu ajamisesta säilyy kuljettajalla. 

 
AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS

Järjestelmä1 varoittaa kuljettajaa äänimerkillä edessä olevista vaaratilanteista. Jos toinen auto tai jalankulkija tulee liian lähelle, se hidastaa autoa tai pysäyttää sen.

 

1 Automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella toimii automaattisesti yli 5 km/h ja alle 140 km/h nopeuksissa. Nopeuksilla 5–30 km/h törmäysnopeutta pienentävä hidastus 0,9 G. Nopeuksilla 30–140 km/h järjestelmä laskee nopeutta enintään 50 km/h. Tämän kynnysarvon yläpuolella kuljettajan tulee itse pienentää nopeutta vielä lisää. Jalankulkijan tunnistuksella varustetun automaattisen hätäjarrutuksen toiminta-alue riippuu havaitusta esineestä (liikkuva esine: 5–140 km/h; paikallaan oleva esine: 5–80 km/h; jalankulkija 5–60 km/h). Opelin ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Vastuu ajamisesta säilyy kuljettajalla.

 
PYSÄKÖINTIAVUSTIN1

Opel Grandland tunnistaa pysäköintipaikan puolestasi ja ohjaa auton paikalle. Sinun tarvitsee vain hidastaa ja painaa jarrua. Loistava ominaisuus, eikö?

 

1 Saatavuus riippuu tarjouksesta. Opelin ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Vastuu ajamisesta säilyy kuljettajalla.

 
360° KAMERA

Esteettömän näkyvyyden ansiosta voit siirtää autoa ahtaissakin tiloissa luottavaisesti. Opel Grandlandin 360° kamera1 tunnistaa tielläsi olevat esineet ja näyttää ne kätevästi näytöllä helpottaen näin pysäköintiä ja peruuttamista.

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta.

 
KAISTALLAPITOAVUSTIN JA KAISTAVAROITIN
Nauti turvallisemmasta ajamisesta. Kaistallapitoavustin (Lane Keep Assist, LKA)1,2 reagoi aktiivisesti vaaralliseen ajamiseen ohjaamalla3 auton varovasti takaisin kaistalleen. Kaistavahti (Lane Departure Warning, LDW)3 varoittaa tahattomasta kaistalta poistumisesta. 

1 Valinnainen.

2 Käsien tulee olla käytön aikana ohjauspyörällä.

3 Opelin ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Vastuu ajamisesta säilyy kuljettajalla.

PUOLIKSI AUTONOMINEN

Highway integration assist1 -monitoimiavustin on innovatiivinen yhdistelmä Grandlandin järjestelmiä. Siinä on vakionopeussäädin, stop-and-go -toiminto ja kaistallapitoavustin. Se toimii puoliautomaattisesti ja auttaa moottoritielle liittymisessä, kaistalla pysymisessä tai edessä olevan auton seuraamisessa. Se käynnistyy painikkeella, ja voit ottaa ohjauksen takaisin järjestelmältä liikuttamalla ohjauspyörää.

1 Valinnainen, edellyttää automaattivaihteistoa.

 

PARASTA MUKAVUUTTA.

ERGONOMISET ISTUIMET

Opel Grandlandin ergonomiset AGR-sertifioidut1 etuistuimet tarjoavat erinomaisen istuinmukavuuden pitkille matkoille.

 

 • Rentouttava istuma-asento
 • Säädettävissä 16 tavalla2
 • Upea nahkaverhoilu2
 • Lämmitys- ja tuuletustoiminnot2
 

1 Saatavuus riippuu tarjouksesta. Sertifikaatti on tunnus, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä, jonka jäsenet ovat lääketieteen alan asiantuntijoita.

2 Valinnainen valikoiduilla varustelutasoilla.

LÄMMITETTÄVÄT

Näillä ominaisuuksilla kampitat kylmän:

 

• Lämmitettävät etu- ja takaistuimet1. Lämmin istuin sinulle ja myös matkustajillesi

• Lämmitettävä ohjauspyörä1. Ohjauspyörä lämmittää kätesi painikkeen painalluksella

• Lämmitettävä Thermatec™-tuulilasi1. Nopea jään sulatus

• Lämmitettävät ulkopeilit1. Ei enää jään kaapimista. Esteetön näkymä hetkessä

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta.

 
HANDSFREE TAKALUUKKU

Kädet täynnä? Jalalla avattava sähkötoiminen takaluukku1 avautuu nopeasti ja helposti heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla tai painiketta painamalla.

 

1 Saatavuus riippuu varustetasosta.

 

LIITETTÄVYYS.

INFOTAINMENT 1

Uusi Grandland ja uusin täysdigitaalinen Pure Panel® -näyttömme. Mukana jopa 7" multimedia- ja 10" navigointikosketusnäytöt helppoon yhteydenpitoon  ja viihteestä nauttimiseen. Voit saumattomasti linkittää älypuhelimesi Apple CarPlay:n™1,3  tai Android Auto™:n2,3 kautta karttoihin, viestipalveluihin ja suoratoistoon kuuden upeasti viritetyn kaiuttimen kautta.

 

 • AM/FM ja DAB radio
 • Suoratoisto ja hands-free -puhelut Bluetoothin kautta
 • Musiikin toisto USB-liitännän kautta
 • Ääniohjaus yhdistetyllä älypuhelimella
 

1 Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

2 Android AutoTM on Google Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnon voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

4 Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

NAVIGOINTI

Käy paikoissa, joissa et yleensä käy. Eurooppa on käden ulottuvilla integroidun 3D-kartalla Multimedia Navi Pro -palvelun kautta 10" kosketusnäytöltä, ja mukana ovat Live Navigation - and Live Navigation Plus -palvelut1,2.

 

• Dynaaminen 3D-navigointi, jossa liikennepalvelu OPEL CONNECTin kautta

• Integroitu Euroopan karttatietokanta

• Kohdepisteet ja välietappien ominaisuudet

• Navigoinnin, audion ja puheluiden ääniohjaus

 

1 Live Navigation -palveluihin sisältyvät reaaliaikainen liikenne, polttoaineiden hinnat, pysäköintitiedot, kohdepisteiden haku verkossa, latauspalvelua tarjoavien kohdepisteiden haku, sää- ja kelivaroitukset (ei saatavilla Saksassa eikä Sveitsissä).

2 Live Navigation -palveluihin sisältyvät reaaliaikainen liikenne, polttoaineiden hinnat, pysäköintitiedot, kohdepisteiden haku verkossa, latauspalvelua tarjoavien kohdepisteiden haku, sää- ja kelivaroitukset (ei saatavilla Saksassa eikä Sveitsissä). Live Navigation Plus -palvelut sisältyvät hintaan 3 vuodeksi, jonka jälkeen niistä veloitetaan lisämaksu. Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat autoittain ja maittain.

LANGATON LATAUS

Ei enää johtoja, kun käytät Grandlandin induktiivista langatonta latausjärjestelmää.1

 

 • Langaton lataustelakka langatonta latausta tukeville älylaitteille
 • Käytettävissä valikoiduille älypuhelimille

 

Huomaa: Joidenkin älypuhelinten lataaminen voi edellyttää integroitua kelaa tai kuorta.

 

1 Saatavuus riippuu tarjouksesta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.

 
OPEL CONNECT

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 

 • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu2, kuten ajoneuvon tila ja tiedot, kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
 • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu3 akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
 • Älykäs ajo: rentoa matkaa Live Navigation/Live Navigation Plus -paketilla4 ja Trip and Drive Management -palvelulla
 

1 Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja autoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätäpuhelun ja tiepalvelupuhelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä allekirjoittamalla kirjallinen suostumus ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvoa tilattaessa ja riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Tiepalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisenä rekisteröitymisen jälkeisenä vuotena, sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta saat osoitteesta www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteesta www.opel.de/mobilservice. Asianomaisia yleisiä ehtoja sovelletaan.

3 Vain Grandland Hybrid.

4 Live Navigation ja Live Navigation Plus -palvelut sisältyvät 3 vuodeksi ja edellyttävät sen jälkeen erillistä tilausmaksua. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja autoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta tai maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

AJODYNAMIIKKA.

MOOTTORIT

Koe teho ja hallinta heti siitä hetkestä alkaen, kun käynnistät Opel Grandlandin suorituskykyisen moottorin. Teknisesti edistyneet voimansiirrot ovat yhdistettävissä valintasi mukaiseen moottoriin. Vaihtoehtoina ovat herkästi reagoiva 1,2 litran suoraruiskutusbensiinimoottori1 ja tehokas 1,5 litran turbo diesel2. Kummankin teho on 96 kW / 130 hv.


1 (Polttoaineenkulutus 6,2 – 6,6l /100km, CO2-päästöt 146g /km)
2 (Polttoaineenkulutus 5,2 /100km, CO2-päästöt 137g /km)

 
TEHOKKUUS
Opel Grandlandin tehokkaiden turbomoottorien valikoimasta voit valita omasi, manuaalisen tai pehmeästi vaihtavan 8-portaisen automaatin. Kaikissa on polttoainetta säästävä start/stop -toiminto. Kaikissa dieseleissä on uuden sukupolven päästöjenhallintatekniikka. 
INTELLIGRIP
Tehosta ei ole hyötyä ilman sen hallintaa. IntelliGrip tarjoaa Opel Grandlandin dynaamisen voimansiirron tehon juuri sinne, missä sitä tarvitaan parempaan pitoon vaikeissa olosuhteissa, ja ilman luistoa. Älykäs järjestelmä optimoi pidon ja vakauden erilaisilla pinnoilla ja säätää automaattisesti väännön jakautumista pyörille sekä muuttaa sähköisesti ajovakausasetuksia. IntelliGripille voidaan tehdä ennalta asetukset mudalle, lumelle tai hiekalle keskikonsolin kierrettävällä säätimellä – tai jättää se tilaan Normal, jolloin IntelliGrip seuraa tilannetta samalla kun itse nautit turvallisesta, rentouttavasta kaupunki- tai maantieajosta. 

OPEL+ -TARVIKKEET. 

Kaikkiin tarpeisiisi.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel+ -tarvikkeilla ja ota kaikki hyöty Grandlandistasi. Suunniteltu ja testattu sinun Opeliasi varten.

Kuva voi poiketa myytävästä tuotteesta.

MITÄ SEURAAVAKSI?