Muotoilu
Rohkeaa rohkeampi
Opelin rohkeat ja, puhtaat muotoiluperiaatteet ovat tehneet Grandlandista jäljittelemättömän SUV:n. Urheilullinen estetiikka tuottaa täsmällisiin saksalaisiin linjoihin yhdistettynä ainutlaatuisen vaikutuksen tiellä ja ylittää kaikki odotukset. 
Olennaiseen keskittyvä
Uusi Opel Grandland ja upea Pure Panel® -näyttö. Tämä ajokokemuksen digitaalisesti merkittävä kehitys helpottaa nykyaikaisissa autoissa tavallista informaatioähkyä. Opel Grandland virtaviivaistaa ajotiedot ja rauhoittaa digitaalista ympäristöä poistamalla tietojen sekavuutta, melua ja muita häiriötekijöitä. 
Alusta alkaen
Sanoessamme, että tämä on täysin uuden sukupolven SUV, tarkoitamme paljon muutakin kuin ulkonäkömuutosta. Uusi Grandland on suunniteltu uudelleen alusta alkaen. Jokainen ominaisuus ja toiminto on harkittu tarkasti yksityiskohtia myöten, ja tämä näkyy edukseen erottuvassa ulkoasussa, yhteensopivissa korin väreissä ja 17", 18" ja 19" kokoluokissa saatavana olevien kevytmetallivanteiden urheilullisuudessa.  
Huomattava
Näytä oma tyylisi uuden Grandlandin kaksisävykaton ja korin yhdistelmillä, jotka taatusti saavat päät kääntymään. 
Ei pelkkä nimi
Päivitetyt ulkoiset Grandland-tunnisteet ovat osoitus puhtaasta, rohkeasta muotoilusta, joka näkyy kaikkialla Opelin lippulaivassa Grandlandissa. Kyseessä ei ole pelkkä nimi: mallinimi kertoo konepellin alla olevasta upeasta ajoteknologiasta ja antaa aavistuksen auton tehosta. Tämä on varmin merkki siitä, että aivan uudenlainen SUV on täällä. 
Huomaa huominen
Uusi Opel Grandland erottuu selvästi ja rohkeasti joukosta kaikilta osiltaan: uskaliailta muotoiluvalinnoiltaan, edistyksellisiltä tehosteominaisuuksiltaan ja innovatiiviselta teknologialtaan. Ikonisesta Opel Vizor® -keulasta aina veistoksellisiin LED-takavaloihin asti Grandland tarjoaa aina jotakin uutta.