Ajodynamiikka
Moottorit

Koe teho ja hallinta heti siitä hetkestä alkaen, kun käynnistät Opel Grandlandin suorituskykyisen moottorin. Teknisesti edistyneet voimansiirrot ovat yhdistettävissä valintasi mukaiseen moottoriin. Vaihtoehtoina ovat herkästi reagoiva 1,2 litran suoraruiskutusbensiinimoottori1 ja tehokas 1,5 litran turbo diesel2. Kummankin teho on 96 kW / 130 hv.


1 (Polttoaineenkulutus 6,2 – 6,6l /100km, CO2-päästöt 146g /km)
2 (Polttoaineenkulutus 5,2 /100km, CO2-päästöt 137g /km)

 
Tehokkuus

Opel Grandlandin tehokkaiden turbomoottorien valikoimasta voit valita omasi, manuaalisen tai pehmeästi vaihtavan 8-portaisen automaatin. Kaikissa on polttoainetta säästävä start/stop -toiminto. Kaikissa dieseleissä on uuden sukupolven päästöjenhallintatekniikka. 

 

 
IntelliGrip
Tehosta ei ole hyötyä ilman sen hallintaa. IntelliGrip tarjoaa Opel Grandlandin dynaamisen voimansiirron tehon juuri sinne, missä sitä tarvitaan parempaan pitoon vaikeissa olosuhteissa, ja ilman luistoa. Älykäs järjestelmä optimoi pidon ja vakauden erilaisilla pinnoilla ja säätää automaattisesti väännön jakautumista pyörille sekä muuttaa sähköisesti ajovakausasetuksia. IntelliGripille voidaan tehdä ennalta asetukset mudalle, lumelle tai hiekalle keskikonsolin kierrettävällä säätimellä – tai jättää se tilaan Normal, jolloin IntelliGrip seuraa tilannetta samalla kun itse nautit turvallisesta, rentouttavasta kaupunki- tai maantieajosta.