Muotoilu
Urheilullinen takaspoileri
Opel Grandlandin dynaaminen muotoilu on viety GSe-mallissa uudelle tasolle, mukaan lukien ainutlaatuisen urheilullinen korkeakiiltoinen musta takaspoileri. 
Pyörät ja renkaat
Opel Grandland GSe -mallin ainutlaatuiset ja kevyet 19˝ kaksisävyiset timanttihiotut kevytmetallivanteet varmistavat, että auto näyttää upealta ja että sen suorituskyky on jo seuraavalla tasolla. 
Sisätilojen muotoilu
Koe tinkimättömän rohkea ja puhdas muotoilu. Litteällä alaosalla varustettu ohjauspyörä antaa erinomaisen palautteen joka mutkassa ja pitää yhteyttä maailmaan intuitiivisen Infotainment-tekniikan avulla. 
Urheilulliset istuimet

Ergonomisesti sertifioidut, kymmeneen suuntaan urheilulliset AGR1-etuistuimet sysimustalla Alcantara-verhoilulla takaavat mukavuuden ja auton hallinnan ripeimmissäkin ajoliikkeissä. Lisäksi niissä on istuinlämmitys, ristiselän tuki ja kuljettajan ja etumatkustajan istuintyynyn jatke. 

 

Sertifikaatti on laatumerkki, jonka myöntää Aktion Gesunder Rücken (AGR) (Terveempien selkien puolesta) -ryhmä, joka on lääketieteen eri alojen asiantuntijoista koostuva riippumaton testauskomitea.