Tekniikka
Kuljettajan ajoavustimet

Paranna aistejasi. Edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät valvovat useita tie- ja liikenneolosuhteita ja parantavat turvallisuutta merkittävästi. Voit nauttia ajosta esimerkiksi IntelliLux Pixel LED -ajovaloilla ja Night Vision1 -ominaisuuksilla.

 

1 Lisävaruste tai saatavana korkeammilla varustelutasoilla. Opelin avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmään liittyvien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja vastaa edelleen auton ajamisesta.

 
Infotainment
Digitaalisesti ympäristöä rauhoittava Pure Panel -näyttö integroi Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -ominaisuudet yksilölliseen profiilinhallintaan ja kuljettajan tunnistukseen. Lataa laitteet langattomasti, käytä yhdistettyjä palveluja hätäpuheluihin ja auton epäkuntoon joutumisen vaatimina puheluina ja pidä kädet äänikomentoja ymmärtävässä ohjauspyörässä. 
OpelConnect -palvelut

Älykkäät teknologiajärjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat turvaksesi yhteydet ja moderneja innovaatioita ja varmistavat jännittävän ja tehokkaan matkanteon.

Mielenrauhaa: Hätätilannepuhelu ja auton epäkuntoon joutumisen vaatima puhelusekä Auton tila ja tiedot tuovat aina mielenrauhasi takaamiseksi näyttöön ajokilometrit, polttoainemäärän tai huoltohälytykset.

Mukavuus: E-Remote Control -palvelu3 akun varaustason, latauksenhallinnan ja ilmastoinnin asetusten tarkistamiseen myOpel-sovelluksella.

Älykästä ajamista: Rentouttavaa matkaa Live Navigation4 -navigointipalvelun ja matka- ja ajonhallintapalvelun avulla.

 

1 Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvokohtaisesti. Palvelut saattavat edellyttää tilausta/maksua, ja ne riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätätilannepuhelu ja auton epäkuntoon joutumisen vaatima puhelu edellyttävät, että niiden ehdot allekirjoitetaan ajoneuvon sijaintia koskevan kirjallisen hyväksyntäilmoituksen yhteydessä ajoneuvoa tilattaessa, ja niiden käyttömahdollisuus riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Korjauspalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensirekisteröinnin jälkeisenä ensimmäisenä vuotena ja sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta osoitteessa www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteessa www.opel.de/mobilservice. Asianomaiset yleiset ehdot ovat voimassa.

3 Vain Grandland Hybrid

4 Live Navigation - ja Live Navigation Plus -palvelut sisältyvät hintaan 3 vuoden ajan, minkä jälkeen niistä peritään lisätilausmaksu. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvokohtaisesti. Palvelut saattavat edellyttää tilausta/maksua, ja ne riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.