Ominaisuudet

UPEA ULKOASU JA VAIKUTTAVIA OMINAISUUKSIA-

ULKOPUOLI
Tämä kiehtova katumaasturi vetää katseita puoleensa terävien linjojensa, muhkean olemuksensa ja urheilullisen asenteensa ansiosta. Täydellinen kaikista kulmista, sisältä ja ulkoa! Haluatko tehdä omasta Grandland X:täsi entistä jännittävämmän? Silloin voit lisätä siihen tyylikkään kaksivärisen katon
SISÄTILAT

Alustan muuttuessa epätasaiseksi, sisätilojen pehmeät, laadukkaat materiaalit, pyöreät muodot ja erinomainen mukautettavuus varmistavat miellyttävän matkustamisen

 

 • Laadukkaat materiaalit
 • Ergonomiset istuimet (AGR) huolehtivat selän terveydestä
 • Suuri tavaratila (514–1 652 l)
 • Laaja verhoiluvalikoima
 
VARUSTETASOT JA VERHOILUT

Valitse varustetaso ja lisävarusteet oman makusi mukaan.

 

 • Tyylikäs kaksivärinen katto tai panoraamakatto
 • Istuimet ja ohjauspyörä nahkaa
 • Taustavalaistus
 
VANTEET
Valitse omasi laajasta näyttävien 16–19 tuuman kevytmetallivanteiden valikoimasta. Haluatko Grandland X:si loistavan vieläkin kirkkaammin? Valitse silloin urheilulliset 19” kaksiväriset timanttihiotut kevytmetallivanteet. 
KATTOVAIHTOEHDOT
Tee vaikutus tyylikkäällä, kaksivärisellä katollasi. Lisää autosi charmia upealla panoraamakatolla. Aurinkoiset päivät eivät ole enää entisensä, vaan paljon parempia! 
TAUSTAVALAISTUS
Iloa silmille. Valaise Grandland X:si keskikonsoli ja etuovet. 
AFL LED -AJOVALOT

Älykkäät AFL (Advanced Forward Lighting) LED -ajovalot1 tuottavat merkittävästi halogeenivaloja paremman näkyvyyden. Näin paljon parempi näkyvyys pimeällä parantaa turvallisuutta merkittävästi.

 

Kamerapohjaiset automaattiset kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloille, kun kamera havaitsee vastaan tulevaa liikennettä. Tämä takaa parhaan näkyvyyden pitkälle eteen muita häikäisemättä.
Järjestelmä säätää ajovalot automaattisesti olosuhteiden mukaan niin, että näkyvyys on aina mahdollisimman hyvä:

 

 • Maantievalot
 • Moottoritievalot
 • Kaupunkivalot
 • Kulmavalot
 • Huonon kelin valot
 • Dynaamiset kaarreajovalot

 

 

1Valinnainen Comfortissa ja Innovation Plus. Executive vakiona.

 
AUTOMAATTINEN VAKIONOPEUSSÄÄDIN

Autonominen1 kuljettajan apujärjestelmien sukupolvi on saapunut. Ne tarkkailevat tietä ja suojaavat Grandland X:ää turvavyöhykkeellä, joka maksimoi ajon rentouden ja minimoi riskit.

 

Mukautuva vakionopeudensäädin1 pitää nopeuden automaattisesti tasaisena 30–180 km/h:n nopeuksilla. Tarvittaessa se hidastaa auton nopeutta tai pysäyttää sen kokonaan.

 

1 Valinnainen. Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.

 
HÄTÄJARRUTUS

Järjestelmä1  varoittaa kuljettajaa vaarallisista tilanteista äänimerkillä. Jos toinen auto tai jalankulkija tulee liian lähelle, järjestelmä hidastaa auton nopeutta tai pysäyttää auton kokonaan.

 

1Automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto toimivat automaattisesti 5–140 km/h:n nopeuksilla. 5–30 km/h:n nopeuksilla törmäysvoiman alennusvaikutus on 0,9 g. 30–140 km/h:n nopeuksilla järjestelmä alentaa nopeutta enintään 50 km/h. Tätä kynnysarvoa suuremmilla nopeuksilla kuljettajan täytyy jarruttaa itse vähentääkseen nopeutta. Automaattisen hätäjarrutuksen ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon toimintanopeusalue määräytyy havaitun esteen mukaan (liikkuva este: 5–140 km/h; kiinteä este: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.

 
TURVALLISUUS

Grandland X huolehtii turvallisuudestasi kaikissa tilanteissa: se on täynnä huipputeknologiaa ja tekee ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen.

 

 

 • Aktiivinen kaistavahti1: Auttaa välttämään onnettomuuksia estämällä auton ajautumisen tahattomasti pois kaistaltaan ohjaamalla auton varovasti takaisin oikeaan suuntaan.
 • Kaistalta poistumisen varoitus: Ehkäisee onnettomuuksia varoittamalla kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivalolla.
 • Sivun katvealueen hälytin: Ultraäänianturit seuraavat ympäristön tapahtumia. Merkkivalo varoittaa kuljettajaa, jos katvealueilla on liikkuvia kohteita.
 • Kuljettajan vireystilahälytys1: Analysoi ajoaikaa ja auton kulkurataa, jotta kuljettajan tarkkaavaisuuden herpaantumisen tasoon perustuva hälytys voidaan asettaa.

 

1Valinnainen Comfortissa ja Innovationissa. Vakiona Executive.

 
360° KAMERA

Aja varmasti, myös ahtaissa paikoissa. Edistyksellinen 360 asteen kamera havaitsee tiellä olevat esteet. Näet koko auton ympäristön näytöltä, mikä tekee pysäköinnistä ja peruuttamisesta lasten leikkiä.

 

1Valinnaisen Comfortissa ja Innovationissa Park & Go 3 -paketin kanssa. Vakiona Executive. Park & Go -paketti 3 sisältää seuraavat varusteet: Navi 5.0 IntelliLink, 8"" värikosketusnäyttö tehostetulla käyttöliittymällä, AM/FM radio, 2 USB-liitäntää, iPod-liittymä, Bluetooth® handsfree ja suoratoisto, puheentunnistus, älypuhelimen näytön siirto, navigointi, ohjauspyörän säätimet, haineväantenni, edistyksellisen pysäköintiavustin, Visio Park 2 – 360 asteen kamera, sähkötoimiset ja lämmitettävät sivupeilit (korin väriset, sähköisesti taitettavat), katvealueen hälytin ja kallistustoiminto peruutusvaihteella.

 
EDISTYKSELLINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Ahdasta tilaa ei tarvitse pelätä enää koskaan. Aktivoi järjestelmä1 painamalla painiketta. Grandland X hoitaa ohjaamisen ja sinä huolehdit kaasusta ja jarrusta.

 

1Valinnainen Comfortissa ja Innovation Plus. 

 
ERGONOMISET URHEILUETUISTUIMET

AGR-sertifioidut ergonomiset urheiluistuimet edessä1 tarjoavat ylellistä istuinmukavuutta pitkillä matkoilla.
 

• 16 säätöä2
• Ylelliset nahkaistuimet2
• Lämmitettävät ja ilmastoidut istuimet2

 

1Vakiona Innovation Plus ja Executive. Sertifikaatti on eri lääketieteen alojen asiantuntijoista koostuvan riippumattoman testitoimikunnan myöntämä laatutakuu.

2Valinnainen valikoiduissa varustetasoissa.

 
LÄMMITYSTOIMINNOT

Näiden lämmitystoimintojen ansiosta pakkaset eivät häiritse mukavuutta.

Lämmitettävät etu- ja takaistuimet1. Hemmottele itseäsi ja matkustajiasi lämpimillä istuimilla
Lämmitettävä ohjauspyörä1. Paina painiketta, niin ohjauspyörän otealueet lämmittävät käsiäsi
Lämmitettävä ThermaTec™-tuulilasi2. Lumi ja jää sulavat nopeasti
Lämmitettävät sivupeilit3. Ei enää jään raaputtamista. Hyvä näkyvyys hetkessä

 

1Talvipaketin sisältö: lämmitettävä ohjauspyörä, jossa nahkaverhoilu ja koristekehys, sopeutuva nopeusrajoitin, vakionopeussäädin ja tietoviihdejärjestelmän kaukosäätimet, istuinlämmitys edessä. Talvipaketti 2 on vakiona Innovation Plus ja Executive. Talvipaketin 2 sisältö: lämmitettävä ohjauspyörä, jossa nahkaverhoilu ja koristekehys, sopeutuva nopeusrajoitin, vakionopeussäädin ja tietoviihdejärjestelmän kaukosäätimet; istuinlämmitys edessä ja takana (vain istuintyyny).

2Valinnainen

3Vakiona

 
HANDSFREE-TAKALUUKKU

Jalan liikkeellä aktivoitava sähkötoiminen takaluukku1 avautuu nopeasti ja helposti joko heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla tai painiketta painamalla.

 

1Vakiona Innovation Plus ja Executive.  

 
TAVARATILA

FlexFold™-istuimissa on 60/40-jako ja läpilastausaukko1, jotka lisäävät monikäyttöisyyttä entisestään. Lisäksi 514 litran tavaratila laajenee 1 652 litraan yhdellä painalluksella.

 

1Valinnainen Comfort. Vakiona Innovation Plus ja Executive.

 
NAVIGOINTI

Laajenna kokemuspiiriäsi – eksymättä. Euroopan manner on sormiesi ulottuvilla Navi 5.0 IntelliLink1 -järjestelmän integroidun 3D-kartan ansiosta.

 

• Dynaaminen 3D-navigointi ja TMC-liikennepalvelu
• Integroitu Euroopan karttatietokanta
• Kiinnostavat kohteet ja välietapit
• Määränpään lisäys puhekomennolla ja jäsenneltynä

 

 

1Valinnainen Comfort ja Innovation Plus.

 
LANGATON LATAUS

Opel Grandland X:n induktiivisen langattoman latausjärjestelmän ansiosta johtoja ei enää tarvita1.

 

Langaton latausteline auttaa, kun puhelimesta on virta aina vähissä.
• Käytettävissä tiettyjen älypuhelinten kanssa.Huomautus: Joidenkin älypuhelinten latauksessa voidaan tarvita integroitu käämi tai liitäntä.

 

1Vain PMA- tai Qi-yhteensopiville laitteille. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden Opel-liikkeestä.

 
ÄÄNI

Jokaisella matkalla on oma jännittävä ääniraitansa: toista omasi laadukkaalla Denon®1-äänentoistojärjestelmällä, jossa on 8 HiFi-kaiutinta ja tehokas bassokaiutin – ikkunoiden asento on oma valintasi.

 

1Valinnainen Navi 5.0 -tietoviihdejärjestelmän kanssa.

 
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄT

Yhdistä älypuhelimesi saumattomasti Navi 5.0 IntelliLink -tietoviihdejärjestelmään Apple CarPlayTM1,3-  tai Android AutoTM2,3 -sovelluksella.

 

Käytä puhelintasi, musiikkia, karttoja ja viestejä tarkan 8-tuumaisen värikosketusnäytön kautta:• Musiikin toisto
• Ääneenlukutoiminto
• Valokuvien katselu USB:n kautta
• Äänen suoratoisto ja handsfree-puhelut Bluetoothin®4 kautta

 

Toiminnot ovat helposti käytettävissä puheohjaustoiminnolla (esim. Apple Siri™™1,3).

 

1Apple CarPlay™ ja Apple Siri™ ovat Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.
2Android Auto™ on Google Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmäversion mukaan. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai Opel-liikkeestä.
4Bluetooth® on Bluetooth SIG inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

 
AINA APUNASI

Pysy turvassa ja yhteydessä tiellä käyttäen älypalvelujen valikoimaa – myös ajaessasi sähköllä.

 

 • Mielenrauhaa: Turvallista oloa hätäpuhelun, vikapuhelun ja säännöllisten ajoneuvon tilatietojen ansiosta.
 • Käytännöllisyyttä: Käytä puhelimellasi etätoimia (esim. ovien lukkojen avaus/lukitus). Erityispalvelumme sähköautoille: Akun lataustason tarkastus ja ilmastoinnin säätäminen etänä, latauksen hallinta ja sähköautoiluvalmennus – me pidämme sinut tiellä!
 • Älykästä ajoa: nauti rentouttavasta matkustamisesta reaaliaikaisen1 navigoinnin ja matkanhallinnan avulla.

 

1 Voivat edellyttää liittymän tai olla maksullisia, ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta.

 
MOOTTORIT

Tarpeitasi vastaava moottori – nyt saat sen Grandland X:ssä. Kiidä kohti seuraavaa seikkailuasi nauttien dynaamisesta, sulavasta ja tehokkaasta ajosta.

 

Valittavissa ovat:

 

 • 1.5 Diesel, 75 kW (100 hv)
 • 1.5 Diesel, 96 kW (130 hv)
 • 2.0 Diesel, 130 kW (177 hv)
 • 1.2 Direct Injection Turbo, 96 kW (130 hv)
 • 1.6 Direct Injection Turbo, 133 kW (180 hv)
 • 1.6 Direct Injection Turbo, 147 kW (200 hv) Sähkömoottori etu 80 kW (109 hv), taka 80 kW (109 hv) Kokonaisteho 221 kW (300 hv)
 
VAIHTEISTOT

Jos valitset automaattivaihteiston1, saat seuraavat edut:

 

 • Quickshift-teknologia1 tarjoaa markkinoiden parhaimpiin kuuluvan vaihtonopeuden.
 • Optimoitu sisäinen kitka1 parantaa tehokkuutta.
 • Parannettu vaihteiden vaihto1 sujuvoittaa ajoa ja vähentää tyhjäkäyntitärinää.

 

Kaikki moottorit (pl.  PHEV-lataushybridi) ovat saatavissa myös terävällä 6-vaihteisella käsivalintaisella vaihteistolla. Löydät varmasti omaan ajotyyliisi sopivan vaihteiston

 

1Valinnainen

 
INTELLIGRIP

IntelliGrip1 pitää pidon optimaalisella tasolla – olipa alusta millainen tahansa. Soraa, kuraa tai lunta? Valitse ohjauspyörästä yksi viidestä toimintatilasta ja anna Grandland X:n huolehtia muusta:

 

 • Tavallinen ajonvakautusjärjestelmä (ESC)
 • Lumi
 • Maasto
 • Sora• ESC pois

 

1IntelliGrip kuuluu All Road -pakettiin eikä sitä voi ostaa erikseen.

 

KAIKKIIN TARPEISIISI.

MITÄ SEURAAVAKSI?