X-mallisto

SAKSALAISET KATUMAASTURIT.

OPELIN KATUMAASTURIT JA CROSSOVERIT.

Katumaasturi on elämäntyyli. Se tuo elämään vapautta. Opelin katumaasturimallisto tarjoaa paljon enemmän kuin vain vapautta – upeaa muotoilua, innovatiivista teknologiaa ja erinomaista vastinetta rahalle. Tutustu mallistoon.
CROSSLAND X.
Juuri oikea crossover sinulle: modernin katumaasturimuotoilunsa, taloudellisten moottoreidensa ja luokkansa suurimman tavaratilansa ansiosta Crossland X sopii täydellisesti elämäntyyliisi. 
CROSSLAND TUTUSTU TARKEMMIN 
GRANDLAND X.
Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla. 
TUTUSTU TARKEMMIN RAKENNA OMA AUTOSI NYT

TIETOA KATUMAASTUREISTA.

MITÄ ETUJA KATUMAASTUREISSA ON?
Katumaasturibuumi on ilmiömäinen: Maastoautot ovat vallanneet markkinat maailmanlaajuisesti Yhdysvalloista Aasiaan ja viimeisimpänä Euroopassa. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta menestystarinasta. 
TUTUSTU TARKEMMIN
KAIKKI KATUMAASTURITYYPIT.
Onko autosi CUV, SUV vai neliveto? Jos et ole varma, se ei ole mikään ongelma! Kerromme sinulla erilaisista markkinoilla olevista maasturityypeistä. 
TUTUSTU TARKEMMIN

VIDEO: THE SUV EXPERIENCE.

AJAMISEN ILOA TEILLÄ JA MAASTOSSA.

KATUMAASTURIELÄMÄNTYYLI: UUSI SEIKKAILUNHALU.
Katumaasturi ei ole pelkkä auto – se on kokemus. Lue lisää katumaasturin eduista. 
TUTUSTU TARKEMMIN
MIKSI KATUMAASTURIT TARJOAVAT ÄÄRIMMÄISEN AJOKOKEMUKSEN?
Tehokas ajodynamiikka ja korkea maavara tekevät katumaasturilla ajamisesta ainutlaatuisen kokemuksen. 
TUTUSTU TARKEMMIN

VINKKEJÄ JA NIKSEJÄ.

KATUMAASTURIT: TALOUDELLISEN AJON KÄSIKIRJA.
Haluaisitko säästää rahaa ajaessasi katumaasturillasi? Selvitä, miten voit saavuttaa taloudellisen kulutustason oikeilla renkailla, oikeanlaisella ajotavalla ja säännöllisillä huolloilla.  
TUTUSTU TARKEMMIN
TILAVAT KATUMAASTURIT TUOVAT LISÄÄ JOUSTAVUUTTA ARKEESI.
Kaikki rakastavat katumaastureita. Mutta miksi? Yksi merkittävä syy voi olla niiden monikäyttöisyys. Katumaasturit sopivat perheen automatkoille, muuttoihin, viikonlopun ostoksille – ja koiratkin rakastavat niitä. 
TUTUSTU TARKEMMIN

KUVIA.