MIKSI KATUMAASTURIT TARJOAVAT ÄÄRIMMÄISEN AJOKOKEMUKSEN?

Katumaasturin kanssa pääsee nauttimaan kaikesta tavanomaisemman korityypin mukavuudesta ja nelivedon mukanaan tuomasta vahvasta tehosta. Minkään muun autoluokan kuin katumaastureiden suosio ei ole noussut yhtä jyrkästi viimeisen vuosikymmenen aikana, ja yksi erityinen syy tämän autoluokan suosiolle ovat erityiset käsittelyominaisuudet.

Tehoa ja älyä.

Toisin kuin maastoautot, joiden suosio alkoi nousta vuosisadan vaihteessa, nykyisissä katumaastureissa on älykkäitä kuljettajan apujärjestelmiä, joiden tarkoitus on auttaa kuljettajaa löytämään oikean ajotilan kussakin tilanteessa.

 

Kuljettaja voi esimerkiksi vaihtaa taka- tai etuvetoon yhdellä painikkeen painalluksella tasaisella, kuivalla tiellä, jollaisella neliveto ei ole tarpeen. Korkeamman istuma-asennon tuottama vapauden tunne ja parempi näkyvyys tekevät myös ajokokemuksesta rennomman.

Älä menetä pitoa koskaan.

Katumaastureiden tapauksessa neliveto ei ole ainoa järjestelmä, joka parantaa ajokokemusta. Esimerkiksi Opel Grandland X on saatavissa mukautuvalla IntelliGrip-luistonestojärjestelmällä. Viisi eri ajotilaa takaavat, että pito on aina paras mahdollinen niin lumisella, kuraisella tai hiekkaisella alustalla kuin ylämäissä ja alamäissäkin. Mäkipidätin auttaa mäkilähdöissä jyrkissä mäissä.

Harjoitus tekee mestarin.

Jokainen kuski pitää ehkä itseään mestarikuskina, mutta usein todellisuus on jotain aivan muuta. Voidaksesi arvioida omat kykysi asianmukaisesti, sinun olisi hyvä osallistua aika ajoin kuljettajien turvallisuuskoulutukseen, sillä aina on parantamisen varaa.

 

Tule testaamaan nykyistä mallistoa erilaisissa sääolosuhteissa. Saatat yllättyä, kuinka dramaattisesti käsittely voi muuttua kelin mukaan.

 

Olemmeko saaneet seikkailunhalun heräämään sinussa? Jos olemme, niin katumaastureiden innokkaille kuskeille tarjoamat ainutlaatuinen urheilullisuus ja edistykselliset teknologiat tekevät päätöksen tekemisestä helppoa.

Takaisin yleiskatsaukseen

GRANDLAND X

Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-luistonestojärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla.