KATUMAASTURIELÄMÄNTAPA: UUSI SEIKKAILUNHALU.

Jossain syvällä meissä kaikissa on seikkailunhalua, mutta ennakoitavuus ja järkevyys vievät usein voiton hauskuuden ja jännityksen etsimisestä.  Syy katumaastureiden valtavaan suosioon voi olla se, miten hyvin ne yhdistävät elämäntavan ja mukavuuden. Lue lisää siitä, miten katumaasturi voi sopia omaan elämäntapaasi.

Katumaasturit on tehty seikkailuja varten.

Muistatko legendaariset kappaleet, kuten Kraftwerkin "Autobahn", Metallican "Fuel" tai Queenin "I'm In Love With My Car"? Ajamisella oli jo valmiiksi erityisasema populaarimusiikissa – ja juuri tuo vapauden tunne valtaa mielen, kun istahtaa katumaasturiin. Uudella Grandland X:llä Opel vastaa seikkailunhaluun. Nauti vapaudesta ja valloita tiet. Lue lisää Grandland X:stä.

 

Mistä siis katumaasturien suosio oikeastaan on peräisin? Trendikkään maastoauton ostamiselle on tietenkin olemassa useita järkisyitä. Ne tarjoavat korkean turvallisuuden ja muunneltavuuden tason sekä paljon edistyksellistä tekniikkaa. Ihmiset tekevät kuitenkin autoa koskevan ostopäätöksen usein enemmän sydämellään kuin päällään, ja katumaastureiden suosio voi johtua siitä, että monet liittävät niiden korimallin toivottavaan elämäntapaan. Lue lisää katumaastureiden eduista.

Katumaasturit sopivat elämäntapaasi täydellisesti.

Mitä katumaasturielämäntapa oikeastaan tarkoittaa? No, katumaasturit sopivat ihmisille, jotka arvostavat muotoilua ja haluavat auton, joka tekee ajamisesta jälleen jännittävää ja antaa vapauden mennä minne ikinä mieli tekee. Mikä siis on seuraava määränpääsi? Haluatko poiketa tieltä ja ajaa luonnon helmaan? Ehkä sinulla on seikkailuhenkeä vaativa harrastus ja elät aktiivista elämää ja tarvitset siksi auton, jossa voit kuljettaa suuria varusteita? Ei ongelmaa – katumaasturissa olet aina hyvissä käsissä. Kattotelineiden ja polkupyörätelineiden ja kaltaisten lisävarusteiden avulla voit räätälöidä oman autosi täydellisesti tarpeisiisi sopivaksi.

Mukavuutta ja monikäyttöisyyttä kaiken ikäisille.

Katumaasturit sopivat muuhunkin kuin vain seikkailuihin, vapaa-aikaan ja urheiluun. Monikäyttöisyytensä ansiosta ne valloittavat segmentin toisensa jälkeen ja vetoavat perheiden lisäksi kaikkiin muihinkin ikäryhmiin. Iäkkäämmät ihmiset hyötyvät korkeammasta istuma-asennosta ja ergonomisesta mukavuudesta – ja niin sanotut "hopeasurffaajat" ovat uusia seikkailijoita, jotka arvostavat moderneja autoja. Perheet hyötyvät katumaasturin niin aikuisten kuin lastenkin lähtökohdista suunnitelluista reiluista sisätiloista ja tavaratilasta sekä niiden ainutlaatuisesta muunneltavuudesta.

Katumaasturien muuttunut maine.

Katumaastureilla (ja sillä, mitä ne edustavat) on toki ollut myös äänekkäitä vastustajia. Katumaastureiden imago paljon kuluttavina ympäristöhirviöinä karkotti pitkään joitain ostajia, mutta teknologia on kehittynyt niin pitkälle, että monet katumaasturit vetoavat nyt jopa ympäristötietoisiin kuljettajiin. Taloudellisuutta voi parantaa myös ajotavalla. 

Uuden elämäntavan symboli.

Katumaasturisegmentin suosion kasvaessa monet sen tarjoamaan elämäntapaan vaihtaneet voivat tuskin enää kuvitellakaan ajavansa millään muulla autotyypillä. Tehokkaat moottorit, neliveto ja jännittävä ulkomuoto ovat osoittautuneet menestysreseptiksi.

 

Lyhyesti sanottuna katumaasturilla ajaminen voi tarkoittaa täysin uutta elämäntapaa – auto on myös kumppani kaikissa seikkailuissa ja aktiviteeteissa perheen automatkoista muuttamiseen. Lue lisää Opelin katumaasturimallistosta.

 

 

1 Lähde: Mokka X, moottorit ja vaihteistot  http://www.opel.ie/cars/mokka-x/models-specs/engines-transmissions.html

Takaisin yleiskatsaukseen

GRANDLAND X

Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-luistonestojärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla.