SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

MOKKA-E.

Puhdasta ajonautintoa.

MUOTOILU.

VAIKUTTAVA MUOTOILU
Uuden Mokka-e:n urheilullisen dynaaminen ulkonäkö on muutakin kuin rohkean edistyksellistä muotoilua. Se on osoitus täysin uudesta saksalaisesta suunnittelufilosofiasta ja vahva visio Opelin päitä kääntävästä tulevaisuudesta. 
USKALLA EROTTAUTUA
Mokka-e:n ulkopuolen muotoilu on vasta alkua matkallasi uuteen saksalaisen muotoilun maailmaan. Sisällä huomaat, kuinka mittasuhteiden, valon, tilan ja tekniikan harmonia luo todella ainutlaatuisen ajokokemuksen. 
ROHKEA JOKA SUUNNALTA
Mokka-e: stä löydät rohkeita yksityiskohtia ja vahvoja muotoja. Voimansiirrosta aina näyttäviin LED-takavaloihin, jotka sointuvat harmonisesti Vizorin tunnistettavuuteen. 
EROTTUVUUS VAKIONA
Voit viimeistellä Mokka-e:n ulkonäön tyylikkäillä vanteilla. Vanteilla voit kertoa, että uskallat erottua joukosta. 
YKSILÖLLINEN TYYLI
Erotu joukosta ainutlaatuisilla muotoilun yksityiskohdilla. Mokka-e erottuu tien päällä jo valmiiksi, mutta voit yksilöidä kokonaisuuden esimerkiksi mustalla katolla. 
UUSI IKONI
Vizor on Opelin uusi, ikoninen ja tunnistettava keulan ilme. Se integroi tyylikkäästi monia etuosan yksityiskohtia kokonaisuudeksi, joka on Opelin ajoneuvosuunnittelun etulinjassa. 

TURVALLISUUS JA INNOVAATIOT.

LED® Matrix -ajovalot
Mukautuvat Matrix Intelli-Lux LED® -ajovalot tarjoavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa tilanteissa. Voit ajaa mukavasti ja huoletta tehokkailla kaukovaloilla häikäisemättä muita kuljettajia. 
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Valinnaisvarusteena saatavilla oleva mukautuva vakionopeudensäädin tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Se pitää etäisyyden edellä olevan autoon jarruttamalla tai kiihdyttämällä vauhtia tarpeen mukaan.

Mukautuvan vakionopeudensäätimen aktivointi on mahdollista välillä 30 km/h - 180 km/h.Opelin avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisissa rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä.

 
AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Osana kuljettajanavustinjärjestelmiä, mukaan lukien kaista-avustin ja kaistaltapoistumisvaroitin, Mokkan automaattinen hätäjarrujärjestelmä valvoo edessä olevaa tietä ajoneuvoilta ja jalankulkijoilta. Järjestelmä auttaa välttämään tai vähentämään merkittävästi törmäysvaurioita.
Alle 30 km/h nopeudella, jolla suurin osa törmäyksistä tapahtuu, Mokkan automaattinen hätäjarrutus voi jopa täysin pysäyttää ajoneuvon. Suuremmilla nopeuksilla järjestelmä hidastaa ajoneuvoa jopa 50 km/h, mikä vähentää merkittävästi törmäyksen vaikutusta. 
DIGITAALINEN MITTARISTO
Mokkan hienostuneisuus ja yksinkertaisuus näyttäytyy myös uudessa Opel Pure -paneelissa. Jopa kahdentoista tuuman kuljettajan näyttö antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ilman häiriöitä. Visuaalisesti häiritsevät elementit ovat poissa, jolloin jäljelle jää saumattomasti toimiva digitaalinen kokonaisuus. 
180° PERUUTUSKAMERA
Panoraamakamera antaa sinulle 180 asteen suurennetun takanäkymän, joka tunnistaa ja korostaa lähellä olevat esineet ja antaa sinun nähdä ajoneuvon sivuilta tulevan liikenteen - erityisen hyödyllinen peruuttaessa takaisin liikenteeseen. Saatavilla valinnaisena varusteena.
 
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Tee täydellisestä pysäköinnistä helppoa. Mokka-e:hen valinnaisena saatavilla oleva pysäköintiavustin kääntää ohjauspyörää automaattisesti samalla, kun kuljettajana hallitset jarru- ja kaasupoljinta. Järjestelmä auttaa löytämään paikan kertomalla, onko tila riittävän suuri, ja jopa ohjaa ajoneuvon takaisin kadulle sen jälkeen.

Opelin kuljettajan apujärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luonteen rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä. 

ENSILUOKKAISTA MUKAVUUTTA.

MIELLYTTÄVÄÄ MATKUSTAMISTA
Mokka-e tekee jokaisesta matkasta mielenkiintoisemman - ja tukevasti muotoilluilla istuimilla matkustaminen on rentouttavaa. Matkusta mukavasti, saavu tyylikkäästi. 
LÄMPÖÄ VIILEYTEEN
Kylmänä päivänä harvat asiat ovat mukavampia kuin lämmin istuin. Mokka-e:n etuistuimet lämpeävät mukavasti ja lämmitettävä ohjauspyörä pitää sormet lämpiminä. 
MUUNNELTAVUUS
Mokka-e:n tilava matkustamo ja nerokkaat ominaisuudet varmistavat, että olet valmis mihin tahansa tie vie. Mukaan mahtuu koko perhe matkatavaroineen. Takaistuimet voidaan taittaa alas 40/60 suhteessa, mikä lisää merkittävästi tavaratilaa ja antaa joustavuutta kuljetustarpeisiin. 

YHDISTETTÄVYYS.

NAVIGOINTI
Opelin uusimmat ja kehittyneimmät kosketusnäyttöiset navigointijärjestelmät opastavat sinut perille parhaalla mahdollisella reitillä. Valinnaisvarusteena on saatavilla navigointijärjestelmä jopa kymmenen tuuman kosketusnäytöllä. 
INFOTAINMENT
Mokkan viihdejärjestelmä on erittäin kattava. Autosta löytyy mallista riippuen jopa vakiona valmius Apple CarPlayTM1- ja Android AutoTM2,3 -yhteensopivuuteen, Bluetooth®-suoratoisto4, USB-liitäntä ja laadukkaiden kaiuttimien äänijärjestelmä miellyttävään viihtymiseen tien päällä. 

 

1 Apple CarPlay™ ja Siri™ ovat Apple Inc: n rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. 
2 Android Auto™ on Google Inc: n rekisteröity tavaramerkki. 
3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteys Opel-jälleenmyyjään. 
4 Bluetooth® on Bluetooth SIG Inc: n rekisteröity tavaramerkki.
LANGATON LATAUS
Mokka-e:hen on saatavilla kätevä ja innovatiivinen älypuhelimen langaton lataus lisävarusteena.
 

MITÄ SEURAAVAKSI?