Teknologia
Sähkövoimaa

Mokka-e:n sydän on tehokas 50 kWh:n akku edistyksellisellä lämmönhallinnalla tarkoittaa pitkää käyttöikää sekä toimintamatkaa tehostettuna regeneratiivisella jarrutuksella.

Ajon aikana, kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energiaa talteen ja muuntaa sen voiman entistäkin pidemmälle. B-ajotilaa käyttäessä suurin osa päivittäisestä työmatkastasi voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää kulumista ja siihen liittyviä ylläpitokustannuksia.

 
Sähköistettyä suorituskykyä
Täysin sähkökäyttöinen voimansiirto sisältää jopa 260 Nm:n väännön. Kevyet, 136 hevosvoiman sähkömoottorit ovat täydellisesti tasapainossa. Ne on suunniteltu toimimaan kaikissa tilanteissa vaivattomasti ja ketterästi. 
Vahva ja hiljainen
Mokka-e on rakennettu auttamaan sinua ottamaan vastaan ​​moderni ja hektinen maailma. Sen tyylikäs, tilava ja hiljainen matkustamo on paikka, jossa voit ladata omat akkusi jokaisella matkalla. 
Ajotyylit
Mokka-e mukautuu ajotyyliisi tarjoamalla sinulle Sport-, Eco- ja Normal-ajotilat, joista jokainen säätää koko ajoneuvon kokoisia järjestelmiä, kuten polkimen kartoitus, ohjaustehostin ja jäähdytys. Urheilu lisää ajodynamiikkaa, Eco lisää tehokkuutta ja Normal tasapainottaa molempia. 
Ajoneuvotietojen seuranta
Mokka-e: n edistyneet anturit ja ajoneuvotietojen seurantajärjestelmät antavat intuitiivisen, yhdellä silmäyksellä katsauksen ajo-olosuhteisiin ja energiankulutukseen, jotta pysyt ajan tasalla ja hallitset tien täydellisesti.