Yhteydet
Navigointi
Opelin uusimmat ja kehittyneimmät kosketusnäyttöiset navigointijärjestelmät opastavat sinut perille parhaalla mahdollisella reitillä. Valinnaisvarusteena on saatavilla navigointijärjestelmä jopa kymmenen tuuman kosketusnäytöllä. 
Infotainment
Mokkan viihdejärjestelmä on erittäin kattava. Autosta löytyy mallista riippuen jopa vakiona valmius Apple CarPlayTM1- ja Android AutoTM2 -yhteensopivuuteen, Bluetooth®-suoratoisto4, USB-liitäntä ja laadukkaiden kaiuttimien äänijärjestelmä miellyttävään viihtymiseen tien päällä. 

1 Apple CarPlay™ ja Siri™ ovat Apple Inc: n rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. 

2 Android Auto™ on Google Inc: n rekisteröity tavaramerkki. 

3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteys Opel-jälleenmyyjään. 

4 Bluetooth® on Bluetooth SIG Inc: n rekisteröity tavaramerkki.

Langaton lataus

Mokkaan on saatavilla kätevä ja innovatiivinen älypuhelimen langaton lataus lisävarusteena. 

 

Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivilla älypuhelimilla. Saattaa tarvita lisävarustetta älypuhelimelle. Tarkista yhteensopivuus ottamalla yhteyttä Opelin jälleenmyyjään.

 
1 Valinnainen, voi vaatia lisävarusteita älypuhelimelta. Induktiolataus ainoastaan PMA tai Qi yhteensopivilla älypuhelimilla. Tarkistaaksesi yhteensopivuuden, ole yhteydessä Opel jälleenmyyjääsi.
OpelConnect palvelut
Kattava valikoima palveluita tuottaen uuden tason turvallisuutta ja tukea, auttaen sinua pysymään yhdistettynä tien päällä. 
  • Mielenrauhaa: Hätäpuhelu, rikkoutumispuhelu ja ajoneuvon tila ja informaatio.
  • Mukavuus: Meidän lisäpalvelut sähköajoneuvoille: e-Remote hallinta, matkan suunnittelu ja latauspassi – pidämme sinut liikkeellä!
  • Älykäs ajo: Nauti rentouttavasta ajosta, live navigoinnin & matkan ja ajon hallinnan turvin.

 

 

1 OpelConnect -palveluiden saatavuus vaihtelee maiden ja ajoneuvojen välillä. Palvelut voivat vaatia tilausmaksun ja ovat riippuvaisia mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.