Muotoilu
Kääntää päät
Uuden Mokkan urheilullisen dynaaminen ulkonäkö on muutakin kuin rohkean edistyksellistä muotoilua. Se on osoitus täysin uudesta saksalaisesta suunnittelufilosofiasta ja vahva visio Opelin päitä kääntävästä tulevaisuudesta. 
Ainutlaatuista tyyliä
Mokkan ulkopuolen muotoilu on vasta alkua matkallasi uuteen saksalaisen muotoilun maailmaan. Sisällä huomaat, kuinka mittasuhteiden, valon, tilan ja tekniikan harmonia luo todella ainutlaatuisen ajokokemuksen.  
Nerokkaat yksityiskohdat
Katsoitpa mistä kulmasta tahansa, Mokka hurmaa näyttävyydellään. Jokainen linja ja ominaisuus, aina ohuisiin LED®-takavaloihin asti, on suunniteltu yhdistämään dynaaminen muotoilu ja kehittynein toiminnallisuus. 
Näyttävä ulkonäkö
Mokka tarjoaa rohkeaa tyyliä, joka erottaa sen muista tiellä liikkujista. Ole rohkea ja vie urheilullisuutesi seuraavalle tasolle näyttävien kevytmetallivanteiden avulla. 
Värien kontrasti
Tee vaikutus tyylillä. Tutustu erottuviin muotoilun yksityiskohtiin, jotka viimeistelevät Mokkan ulkonäon. 
Kauniisti kehystetty
Mokkan moderni ja erottuva identiteetti kulkee läpi auton integroimalla puhtaan muotoilun rohkeaan toiminnallisuuteen. Suunnittelu on käytännöllistä ja täydellisessä sopusuhdassa aina etuosan Opel Vizorista "kelluvan katon" arkkitehtuuriin, joka sulautuu yhteen kokonaisuuteen sivuikkunat kehystettynä.