Turvallisuus ja innovaatiot
LED® matrix-ajovalot
Mukautuvat Matrix Intelli-Lux LED® -ajovalot tarjoavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa tilanteissa.Voit ajaa mukavasti ja huoletta tehokkailla kaukovaloilla häikäisemättä muita kuljettajia. Saatavilla valinnaisena varusteena. 
Mukautuva vakionopeudensäädin
Valinnaisvarusteena saatavilla oleva mukautuva vakionopeudensäädin tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Se pitää etäisyyden edellä olevan autoon jarruttamalla tai kiihdyttämällä vauhtia tarpeen mukaan. 
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
Osana kuljettajanavustinjärjestelmiä, mukaan lukien kaista-avustin ja kaistaltapoistumisvaroitin, Mokkan automaattinen hätäjarrujärjestelmä valvoo edessä olevaa tietä ajoneuvoilta ja jalankulkijoilta. Järjestelmä auttaa välttämään tai vähentämään merkittävästi törmäysvaurioita. 
Digitaalinen mittaristo
Mokkan hienostuneisuus ja yksinkertaisuus näyttäytyy myös uudessa Opel Pure -paneelissa. Jopa kahdentoista tuuman kuljettajan näyttö antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ilman häiriöitä. Visuaalisesti häiritsevät elementit ovat poissa, jolloin jäljelle jää saumattomasti toimiva digitaalinen kokonaisuus. 
180° peruutuskamera
Panoraamakamera antaa sinulle 180 asteen suurennetun takanäkymän, joka tunnistaa ja korostaa lähellä olevat esineet ja antaa sinun nähdä ajoneuvon sivuilta tulevan liikenteen - erityisen hyödyllinen peruuttaessa takaisin liikenteeseen. Saatavilla valinnaisena varusteena. 
Pysäköintiavustin
Tee täydellisestä pysäköinnistä helppoa. Mokkaan valinnaisena saatavilla oleva pysäköintiavustin kääntää ohjauspyörää automaattisesti samalla, kun kuljettajana hallitset jarru- ja kaasupoljinta. Järjestelmä auttaa löytämään paikan kertomalla, onko tila riittävän suuri, ja jopa ohjaa ajoneuvon takaisin kadulle sen jälkeen.