Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


MUKAVUUDEN HUIPPU.

Ergonomisesti sertifioitu tyytyväisyys: Aja korkealla ja rentoudu ylellisessä istuimessa, jossa on jatkettava reisituki ja jonka ristiselän alueen voi säätää sähköisesti käyttäjälle täydellisesti sopivaksi.

 

Selän terveyttä edistävän AGR-kampanjan ergonomiasertifikaatin  saanut istuin tarjoaa useita yksilöllisiä säätömahdollisuuksia, mm. sivuttaisasennon, istuinkorkeuden ja istuinkulman sekä integroidun ristiselän tuen ja sisään vedettävän reisituen säätö. Tämän ansiosta istuin voidaan säätää täydellisesti selkärangan luonnolliseen asentoon sopivaksi. 
Lisäksi Mokkalle tyypillinen korkea istuma-asento tarjoaa kuljettajalle hyvän yleisnäkymän kadusta. Korkeuden ansiosta autoon on myös helppo kulkea.
LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

LÄMMIN VASTAANOTTO.

Kolmiportaisesti lämmitettävät  etuistuimet ja lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä  ovat tervetulleita mukavuusominaisuuksia talvella.

USKOLLISEMPAA ÄÄNENTOISTOA.

Kuusi optimaalisesti sijoitettua Bose® -kaiutinta ja Richbass® -bassokaiutin. Mahtava, konserttimainen äänentoisto,  joka saa sukat pyörimään. Saatavana valinnaisena.