Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TUNNISTETTAVASTI OPEL.

Combo Life on muotoilultaan aito Opel ja erottuu joukosta linjakkaalla, varmalla ulkoasullaan, erinomaisella laadullaan  ja älykkäillä innovaatioillaan.

KÄTEVÄ SISÄLTÄ.

Korkea istuma-asento, intuitiiviset säätimet, lämmitettävä ohjauspyörä ja reilusti tilaa – Combo Lifen älykäs ohjaamo on täynnä käteviä yhteysmahdollisuuksia ja käytännöllisiä ominaisuuksia.

 

Kehitimme Combo Lifeen hyvin suunnitellut sisätilat kuljettajan ergonomiaa painottaen. Suuri keskikonsoli1 on jaettu kätevästi kolmeen toimintoalueeseen. Konsolin yläosa on varattu tietoviihdejärjestelmälle, ja sen alapuolella ovat lämmityksen ja ilmastoinnin säätimet. Konsolin alaosassa olevissa kätevissä säilytyslokeroissa juomat ovat sopivasti käden ulottuvilla.

 

1Valinnainen 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

KATSE TAIVAALLE.

Taivas tulee sisälle autoon, kun siinä on panoraamakatto ja yläsäilytyslokero1 sekä sähkötoiminen aurinkosuoja. Tämän kelluvan säilytyslokeron LED-valot luovat rauhoittavan tunnelman matkustamoon.

 

1Valinnaisena Enjoyhin, vakiona Innovationissa. 

ÄLYKKÄÄT VALOT.

LED-päivävalot parantavat näkyvyyttä ja lisäävät sinun ja muiden kuljettajien turvallisuutta liikenteessä valoisaan aikaan.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN