Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SEITSEMÄN ISTUINTA. ENTISTÄ ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA.

Combo Life on saatavilla viidellä tai seitsemällä istuimella1 ja muunneltavuus onkin sen tärkeimpiä ominaisuuksia. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa? Kolmannen rivin kaksi siirrettävää istuinta2 on helppo poistaa.

 

1Valinnainen

2Kolmannen rivin istuimet saatavissa Enjoyhin sekä vakio- että pitkällä akselivälillä. Ne ovat kuitenkin siirrettäviä vain pitkällä akselivälillä.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

OTA KAIKKI IRTI TILASTA.

Tavaratilaa on pienimmillään 597 litraa1, ja se on laajennettavissa 2 126 litraan2, mikä tekee Combo Lifesta hyvin käytännöllisen – ainoa haaste on löytää tarpeeksi tavaraa koko tilan täyttämiseksi.

 

Tarvitsetko vielä enemmän tilaa? Pitkällä akselivälillä varustetussa Combo Life XL -versiossa on peräti 2 693 litraa2 tavaratilaa.

 

1Vakioakselivälisessä 5 hengen Combo Lifessa tavaratilaa on 597 litraa, kun kaikki istuimet ovat käytössä. Viiden hengen XL versiossa tavaratilaa on pienimmillään 850 litraa.

2Jopa 2 693 litraa Combo Lifen XL versiossa ja 2 126 litraa Combo Lifen vakioversiossa, kattoon asti kuormattuna takaistuinten selkänojat alas taitettuina ISO 3832 -standardin mukaan. 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

KOKO PERHE MUKAAN.

Valitse käytännöllinen 40/60-jaettu takapenkki tai 3 erillistä takaistuinta1, joissa kaikissa on vakiona Isofix-turvaistuinkiinnikkeet varmistamassa pienokaisten turvallisen matkustamisen.

 

Onko tarvetta erityisen pitkien tavaroiden, kuten kalusteiden kuljettamiselle? Silloin voit taittaa takaistuimet helposti lattiaan FlexFold-komennolla2 ja taittaa etumatkustajan istuimen alas, jolloin kuormatilan suurin pituus on jopa 2,7 m (tai peräti 3,05 m XL versiossa). Mitä ikinä tarkalleen tarvitsetkaan, muunneltavat istuinkokoonpanot helpottavat elämääsi.

 

1Valinnaisena Enjoyhin, vakiona Innovationissa.

2Saatavilla vuoden 2019 toisella neljänneksellä

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

KAIKELLE ON PAIKKANSA.

Combo Lifessa on peräti 28 lokeroa, joissa on 186 litraa tilaa, joten kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa.

YLIVERTAISEN HELPPO KULKU.

Kaksi liukuovea tekevät autoon kulkemisesta helppoa. Valitse taakse epäsymmetriset ovet tai takaluukku2, jossa on avattava ikkuna3, jonka kautta tavaratila on nopeasti ja helposti käytettävissä.

 

2Takaluukku vakiona Enjoyssa ja Innovationissa.

3Avattavalla ikkunalla varustettu takaluukku valinnainen Enjoyssa, vakiona Innovationissa.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

TEE ELÄMÄSTÄSI SUUREMPI.

Combo Life on saatavana kahtena pituutena – 4,4 m pitkänä tavallisena versiona ja 4,75 m pitkänä Combo Life XL -versiona, jolloin sisätiloissa ja tavaratilassa on entistä enemmän tilaa.

 

35 cm:n lisäpituus tuo Combo Life XL:n tavaratilaan vaikuttavat 253 litraa lisätilaa, jolloin tavaratilaa on 8501 litraa vakiokokoonpanossa.

 

1Mitattu tavaratila 5 hengen pitkällä akselivälillä varustetussa Combo Life XL:ssä, kun kaikki istuimet ovat käytössä.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN