Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TÄYSIN DYNAAMINEN.

GSi:n vakiovarustukseen kuuluvaa 8-vaihteista automaattivaihteistoa  on tehostettu ohjauspyörään asennetulla vaihdevivulla  niitä hetkiä varten, joina haluat ajon maksimaalisesti omaan hallintaasi.

MUKAUTUVA NELIVETO VÄÄNTÖMOMENTIN OHJAUKSELLA.

Nelivedon ja aktiivisen vääntömomentin ohjauksen ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta ajodynamiikasta ja käsittelyn tasapainoisuudesta ja voit tuntea olosi turvalliseksi äärimmäisissä ajo-olosuhteissa ja hankalassa maastossa.

 

  • GSi:n älykäs Twinster-nelivetojärjestelmä tarjoaa pitoa sielläkin, missä muut eivät siihen pysty.
  • Tämä innovatiivinen järjestelmä voi siirtää jopa 60 % tehosta takapyörille ja tuottaa erinomaisen vetopidon jakamalla vääntöä yksittäisille pyörille tarpeen mukaan.
  • Järjestelmä suuntaa lisää vetoa pyörille vähentämättä tehoa ja takaa näin mahdollisimman tehokkaan vetopidon ja terävimmän vasteen missä tahansa ajotilanteessa
LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

SUORITUSKYKYINEN FLEXRIDE® -ALUSTA.

Suorituskykyinen FlexRide®-alusta: Mukauttaa iskunvaimentimet sekunnin murto-osassa ja asettaa ohjaus- ja kaasupolkimen vasteen ajotilan mukaan ("Standard", "Tour" ja "Sport").

 

Insignia GSi:n vakiovarustukseen kuuluvan sähkömekaanisen FlexRide®-alustan ansiosta kuljettaja voi hallita täysin suoraan, miten alusta reagoi. Valittavissa on Standard, Tour ja Sport-ajotilat. Lisäksi Competition-ajotilassa, joka on käytettävissä vain GSi:ssä, ESP-painikkeen painaminen kaksi kertaa poistaa käytöstä luistoneston, mikä terävöittää ajodynamiikkaa entisestään.
LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

TEHOKKAAT JARRUT.

BREMBO-jarrut, joissa on maalatut jarrusatulat, hidastavat nopeutta vahvasti ja tarkasti.